Index / Huis / Space Solutions: Hoe Hang Hoeden op een muur

Share This Post

Huis

Space Solutions: Hoe Hang Hoeden op een muur

Als je merkt dat je kast wordt steeds over-lopen met je hoed collectie, misschien is het tijd om trots in uw hoofddeksel te tonen en ze weer te geven op de muur in plaats van het verbergen van hen weg. Je kon een traditionele houten kapstok kopen en

AdvertisementAls je merkt dat je kast wordt steeds over-lopen met je hoed collectie, misschien is het tijd om trots in uw hoofddeksel te tonen en ze weer te geven op de muur in plaats van het verbergen van hen weg. Je kon een traditionele houten kapstok kopen en hang je hoeden op, of zelfs gebruik maken van haken of planken. Voor een meer creatieve optie, zet je eigen draai aan hoe om te hoeden hangen op een muur. Van eenvoudig tot bizarre, kunt u uw eigen speciale manier om uw favoriete hoeden weer te geven en ruimte te besparen in uw huis op hetzelfde moment te vinden.

Wat je nodig hebt

 • houten platen

  Foto opknoping materialen

  Hamer

  Nails

  Verf

  Verf kwasten

  Schroef-in haken

  Mannequin hoofden of het hoofd vormen

  Doll armen

  Heet lijmpistool

  Hete lijm sticks

  hoeden

Koop een houten plaquette voor elke hoed u eigenaar. Houten platen zijn verkrijgbaar bij elke ambachtelijke winkel; in het algemeen zijn ze ongeveer een inch dik en komen in verschillende vormen van cirkels harten en rechthoeken. Kies een stijl of meerdere die past bij uw voorkeuren voor dit project.

Attach beeld opknoping opties aan de achterkant van elk houten plaat. Kies de foto opknoping stuk dat is een plat stuk metaal met gaten aan elk uiteinde en een rij van puntige "tanden" aan de ene kant, en bevestig dit aan de top midden van elke plaat met twee kleine nagels. Hamer een spijker in de muur voor elke plaque, waardoor er voldoende ruimte tussen de platen als nodig is.

Verf de houten platen. Gebruik een solide basis kleur voor elke plaque voor een eenvoudige blik, of het veranderen van een beetje door het schilderen van de plaques in regenboog kleuren, patronen, of zelfs kleuren die overeenkomen met uw hoeden.

Bevestig een schroef in de haak naar het centrum voor elke plaque je hoeden hangen op. Gewoon schroef de haak in het midden van de plaque en laat het open uiteinde van de haak recht omhoog.

In plaats van de haken, maak uw muur beeldscherm nog meer one-of-a-kind wanneer u hete lijm gebruiken om etalagepop koppen of hoed hoofd vormen hechten aan de plaques en weergeven van uw hoeden op deze. Als dat uw fantasie niet past, probeer dan het afsnijden van plastic baby doll armen en hen te lijmen aan de plaques je hoeden houden. Wat sommigen noemen macabere anderen noemen creatieve inspiratie.

Share This Post