Index / Huis / Space Bag Voordelen en nadelen

Share This Post

Huis

Space Bag Voordelen en nadelen

de tas die kan worden gevuld met oude kleren, beddengoed en andere beddengoed zonder rekening te veel ruimte in beslag - Je hebt de commercials gezien. Space Bags of Space Saver Bags zijn gespecialiseerde tassen die je vullen met stof items voordat s

Advertisementde tas die kan worden gevuld met oude kleren, beddengoed en andere beddengoed zonder rekening te veel ruimte in beslag - Je hebt de commercials gezien. Space Bags of Space Saver Bags zijn gespecialiseerde tassen die je vullen met stof items voordat stofzuigen uit de lucht. Wanneer de lucht wordt verwijderd, het vacuüm verpakt items nemen veel minder opslagruimte.

Pro: Space Saver

De Space Bags doen wat ze beweren te doen: ze ruimte te besparen. De meeste zakken kunnen omlaag worden gezogen tot de helft of zelfs een kwart van hun oorspronkelijke grootte. De items in de zakken neem dan minder fysieke ruimte.

Pro: Sloten Out lucht en vocht

Deze gespecialiseerde zakken zijn vacuüm verzegeld met de slang beslag op uw stofzuiger. Deze afdichting voorkomt motten of andere insecten van het bereiken van uw kleding in opslag. Zij sloten ook vocht, in het geval u items in een vochtige omgeving, zoals een kelder op te slaan.

Pro: Makkelijk te gebruiken

A Space Bag is gemakkelijk te gebruiken. Plaats uw kleding of beddengoed in de zak en sluit het. Haak bevestiging slang van uw stofzuiger om het mondstuk op de zak en zet het vacuüm totdat je hebt uitgezogen de juiste hoeveelheid lucht.

Pro: Herbruikbare

A Space Bag kan worden hergebruikt. Eenmaal geopend en geleegd, kunnen ze worden bijgevuld met nieuwe items en opnieuw gesloten.

Con: korte houdbaarheid

Space Bags zijn niet bekend voor het houden van hun vacuüm afdichting voor lang. Air terug lekken in de zak uit de plastic rits of nozzle gebieden, het breken van het zegel.

Con: Non-Duurzaam Kunststof

Een ruimte Bag krimpen, moet worden vervaardigd van een lichter kunststofmateriaal. Helaas, dat laat het materiaal dun en zwak, waardoor het gevoelig voor scheuren of gaten die de zak ruïneren. Als een zak scheurt wanneer deze wordt geopend, kan het niet worden hergebruikt.

Con: Geur

De Space Bag doet zijn werk door het verwijderen van alle lucht uit de inhoud van de zak. Echter, zonder blootstelling aan circulerende lucht, uw kleding en andere opgeslagen items hebben de neiging om te ruiken, zoals de plastic voering van de tas.

Share This Post