Index / Huis / Soorten Waterproof ondervloer

Share This Post

Huis

Soorten Waterproof ondervloer

Waterdichte subflooring in badkamers, keukens en entryways stoot water voordat het de ondervloer kan beschadigen. Ook kan het de groei van schimmels en andere allergenen, verbetering van de oppervlakte-uiterlijk van de vloer en helpen bij de structur

Advertisement

Waterdichte subflooring in badkamers, keukens en entryways stoot water voordat het de ondervloer kan beschadigen. Ook kan het de groei van schimmels en andere allergenen, verbetering van de oppervlakte-uiterlijk van de vloer en helpen bij de structurele stabiliteit. Er zijn vele soorten subflooring, zowel natuurlijke als synthetische, van dure tot betaalbare.

Waterdichte Sheet Membranen

Zelfklevende rubber bekleed asfalt membranen zijn de meest voorkomende vorm van waterdicht ondervloer. Het is effectief bij een juiste installatie, en zelfs als het niet is, kan het systeem worden bevestigd met gemak. consistentie van het product is het belangrijkste voordeel. Vervaardigd conform strenge voorwaarden te voldoen, de dunne folie is betrouwbaar en het product bitumineuze basis maakt de levensduur ongeƫvenaard. Nadelen van dit soort ondervloer omvat de kosten voor zowel het product en de arbeidsmarkt te installeren, en de naden die optreden wanneer overlappende het dekzeil materiaal.

Liquid Membrane

Toegediend via spray, roller of troffel, dit soort waterdichte subflooring is een snelle en goedkope waterdicht element. Het is belangrijk de richtlijnen van de fabrikant van de installatie omdat het product inconsistent kan zijn, wat kan resulteren in een gebrekkige waterdicht membraan, afbreuk het project.

Op basis van water of siliconen Sealer

One-deel op basis van water siliconen zijn bij uitstek geschikt voor de doe-het-zelf markt. Gebruikt met tegels, bieden ze een permanente afdichting tegen water, vocht en lucht. De sealer kan worden gebreeuwd op, en als er fouten optreden, kan gemakkelijk worden gereinigd met water. De producten hebben geen geur en zijn typisch milieuvriendelijk.

natuurlijke Membranen

Natriumbentoniet, een kleimateriaal, een niet-traditionele afdichtingssysteem dat gewoonlijk geleverd in panelen die gemakkelijk kan worden geĆÆnstalleerd als ondervloer. De milieuvriendelijke panelen genieten van elke en al het water, de uitbreiding van het product tot 15 maal het oorspronkelijke volume, effectief afdichten van de ondervloer. Echter, sommige aannemers zijn op hun hoede vanwege het onvermogen om effectief te controleren de afdichting alvorens hem te verstoppen.

Share This Post