Index / Huis / Soorten verf voor Metal Gebouwen Repaint

Share This Post

Huis

Soorten verf voor Metal Gebouwen Repaint

Metalen gebouwen of gebouwen die metalen gevelbekleding en metalen daken hebben, vereisen verschillende zorg aan andere bouwmaterialen. Een verf voor metalen gebouw moet niet alleen kleur toe te voegen, maar het moet ook te beschermen tegen roest, sc

AdvertisementMetalen gebouwen of gebouwen die metalen gevelbekleding en metalen daken hebben, vereisen verschillende zorg aan andere bouwmaterialen. Een verf voor metalen gebouw moet niet alleen kleur toe te voegen, maar het moet ook te beschermen tegen roest, schade door water en andere problemen die metalen zijn gevoelig voor. Er zijn een aantal soorten verf die geschikt zijn voor metalen gebouw schilderwerk zijn.

Quick Dry Primers

In de situatie waar sprake is van roest of de oude verf komt uit in een krijtachtige stof, de metalen gebouw vereist een primer voordat het eigenlijke schilderij. Een optie is een sneldrogende primer, die niet nat lang genoeg om roest te veroorzaken, maar beschermt tegen regen, water, roest en andere beschadigingen.

acryl Primer

Acryl primer is een andere optie voor het vullen van de metalen gebouw. In sommige gevallen wordt de acrylprimer beschouwd zowel een primer en een base-coat verf. Het wordt niet alleen gebruikt om het metaal te beschermen, maar ook om schade verbergen zoals krassen.

Acrylverf

Acrylverf is het meest voorkomende type verf voor metalen gebouwen. Er zijn verschillende versies van acrylverf die hoge glans en lage glans te nemen en zijn verschillend in uiterlijk. Acrylverf wordt gebruikt omdat het de metaal beschermt en het niet gemakkelijk loskomen van het gebouw. Het wordt ook wel een acryl latex of een acryl elektrometrische verf.

Lijnolieverf

Lijnolie verf zijn de oudere metaal bouwverven kunnen op diverse gebouwen. Ze zijn niet meer algemeen gebruikt omdat ze meer onderhoud en zijn niet zo effectief in het beschermen van het metaal.

Share This Post