Index / Huis / Soorten Sheet Metal Operations

Share This Post

Huis

Soorten Sheet Metal Operations

Sheet metal is niets meer dan metaal die tot platen is gedrukt. Plaatmetaal wordt gebruikt in producten zoals daken en elektronica. Verschillende operaties worden uitgevoerd, zodat het vel metaal kan worden veranderd in vormen die gebruikt kunnen wor

AdvertisementSheet metal is niets meer dan metaal die tot platen is gedrukt. Plaatmetaal wordt gebruikt in producten zoals daken en elektronica. Verschillende operaties worden uitgevoerd, zodat het vel metaal kan worden veranderd in vormen die gebruikt kunnen worden in verschillende producten. Deze operaties zijn meestal met geautomatiseerde machines uitgevoerd bij fabrieken. De bewerkingen die worden gekozen voor verschillende taken afhankelijk van de taken zelf en de mogelijkheden van de apparatuur.

verbuiging

Buiging bij plaatmetaal wordt genomen en gebogen om een ​​vooraf bepaalde hoek. De buigen operatie creëert een rechte lijn buigen en de vorm operatie creëert een gebogen bocht. Plaatwerk wordt soms geregeld met gewrichten, volgens Scribd. De typen verbindingen omvatten de flush gewricht, dat een vel dat niveau de rand over verbinding, die wordt gebruikt bij de vaststelling van de bodems van voorwerpen, gegroefde gewrichten, waarbij een rand neergeklapt en een opgevouwen en dubbele gegroefde must gewrichten.

Die Manufacturing

Tooling wordt gebruikt om verschillende soorten plaatwerk gesneden in de vormen die ze moeten in. Het snijden wordt uitgevoerd met behulp van een speciaal gereedschap genaamd een matrijs. Deze techniek wordt gebruikt om voorwerpen zoals paperclips maken. Het stansen omvat perforatie, het scheren van het vel in tweeën en het verwijderen van plaatwerk stuk randen, volgens Slide delen, volgens Scribd.

strijken

Strijken is het gebruik van kracht om de dikte van het plaatmetaal verminderen. De metaalplaat wordt dichter maar ook dunner, wat gunstig is in sommige gevallen, naar Scribd.

Snijden, steken en Blanking

Snijden is de handeling van het scheiden van twee stukken plaatmetaal zodat de stukken plaatmetaal kan worden gebruikt bij de vervaardiging van een product. Snijden kan komen in verschillende vormen, zoals steken, perforeren en scheren. Steken is de handeling van het ponsen van gaten in het plaatwerk van verschillende productieprocessen, perforeren is het perforeren van patronen in het plaatwerk, kerven is de verwijdering en trimmen van de rand gedeelte van het plaatwerk en scheren en fijn blank zijn het gladstrijken van de randen van de metalen plaat, volgens Slide delen. Blanking is de vergroting van een eerder gemaakte gat in het plaatwerk.

Scheurende

Plaatwerk wordt soms in twee stukken gesneden door middel van een proces genaamd snijden. Scheurende wordt gedaan met een rollende deel dat een scheren blad dat het plaatwerk snijdt recht door het midden, heeft volgens Slide Share.

knabbelen

In het knabbelen proces wordt het plaatwerk verzonden via de knabbelschaar, die overlappende gaten in het plaatwerk stoten.

Share This Post