Index / Onderwijs / Soorten Instructional Technology voor de Klas

Share This Post

Onderwijs

Soorten Instructional Technology voor de Klas

Om bij te blijven met de media- en internet-savvy studenten, veel leraren en wijken vinden het nuttig om educatieve technologie te implementeren. Net als de meeste technologie, hoewel, technologie ontworpen voor het onderwijs verandert regelmatig, du

AdvertisementOm bij te blijven met de media- en internet-savvy studenten, veel leraren en wijken vinden het nuttig om educatieve technologie te implementeren. Net als de meeste technologie, hoewel, technologie ontworpen voor het onderwijs verandert regelmatig, dus het is belangrijk om bewust te zijn van en nieuwe producten te begrijpen. Implementatie van nieuwe technologieën in de klas kan helpen om studenten betrokken en enthousiast over het leren van nieuwe content.

Digitaal schoolbord

Digitaal schoolbord, zoals SMART Boards, zijn nu in veel klaslokalen. Deze interactieve borden staan ​​docenten en studenten om tekst en objecten manipuleren en naar websites voor de inhoud van het bezoek. Bovendien zijn deze boards fungeren als een projector voor wat er op een computerscherm. Bijvoorbeeld, als een leraar heeft een Power Point presentatie over haar computer, ze zou het SMART Board gebruiken om te laten zien aan studenten. SMART Boards komen ook met diverse activiteiten en programma's die opvoeders ten goede komen. Bijvoorbeeld Response vraag Sets zijn bereid vragen met betrekking tot de inhoud op basis van grade niveau en onderwerp. Ook kan math leraren de wiskunde multimediale middelen te gebruiken om studenten om wiskundige problemen te manipuleren.

Veel websites bieden ook interactieve spelletjes die compatibel zijn met deze multimedia white boards zijn. Bijvoorbeeld, de Nationale Bibliotheek van Virtual Handvaardigheid biedt activiteiten die overeenkomen met grade niveau en inhoud.

Websites en blogs

Veel docenten hebben nu websites of blogs om leerlingen en ouders up to date te houden. Leerkrachten kunnen hun eigen domeinnaam te krijgen, of ze kunnen gewoon aanmelden voor een blog op een host site als Blogspot of Wordpress. Op deze sites moeten leerkrachten posten komende opdrachten, belangrijke data en zelfs extra content. Zo kan een leraar een lezing te plaatsen online en verwijzen naar het de volgende dag in de klas. Docenten kunnen plaatsen belangrijke informatie voor ouders, zoals data voor ouder-leerkracht conferenties en belangrijke functies van de school.

projectoren

Voor sommige districten, zijn de dagen van overhead projectors lang vervlogen tijden. Veel wijken nu richten op document projectoren, zoals de Elmo. Deze projectoren zijn verbonden met multimedia projectoren en kan elk document weer te geven, niet alleen degenen die zijn gekopieerd naar een overhead transparantie. Docenten kunnen projectoren gebruiken, zoals de Elmo om tekst en les voorbeelden te delen. Math leraren, bijvoorbeeld, kan een gewone rekenmachine te gebruiken op een Elmo. Studenten kunnen ook gemakkelijk tonen andere studenten hun werk met deze projectoren. Geen speciale kopiëren vereist. Veel Elmo-modellen bieden ook een digitaal document camera. De projector kan een beeld van een bepaald document te nemen en op te slaan op een geheugenkaart voor later gebruik.

Share This Post