Index / Huis / Soorten Geweven Paint Rollers

Share This Post

Huis

Soorten Geweven Paint Rollers

Geweven verfrollers kunnen wanden, plafonds en meubilair van een one-of-a-kind artistieke vormgeving geven. Verschillende soorten geweven verf rollen zijn, die elk een ander effect. Voordat een project met een gestructureerde roller, de praktijk eers

Advertisement

Geweven verfrollers kunnen wanden, plafonds en meubilair van een one-of-a-kind artistieke vormgeving geven. Verschillende soorten geweven verf rollen zijn, die elk een ander effect. Voordat een project met een gestructureerde roller, de praktijk eerste.

Spons / foam verfrollen zorgen voor een effect vergelijkbaar met spons schilderij. De bellen en divots binnen de spons resulteren in een verf textuur die diep in sommige gebieden en licht in anderen. Een donkerder en ingewikkelde regeling kan worden bereikt door het aanbrengen van een tweede laag verf met een spons / foam roller nadat de eerste laag gedroogd.

Textielverf rollen bestaan ​​uit stof gebundeld op een specifieke manier om ongebruikelijke verf texturen. Een grote verscheidenheid van stoffen worden gebruikt om weefsel verf rollen maken, elk tot een ander patroon. De verf structuur wordt ook beïnvloed door de manier waarop de stof wordt gebundeld en aan de wals.

Meanderen verfrollers bestaan ​​uit sterk en stevig vezels. In tegenstelling tot de normen verf rollen, zijn de vezels op een stippling verfroller niet bukken als het nat of zwaar met verf. Sommige zijn zelfs met harde, lage-tapijt materiaal. Voor de beste resultaten moet het stippelen verfrollen worden gebruikt met een dikke, olieverf.

Stencil verfrollers komen in een grote verscheidenheid van stijlen. Ze bestaan ​​uit een verhoogde ontwerp, zoals een bloem, die wordt overgebracht op een wand met verf. Ze kunnen worden gebruikt op een gehele wand een achtergrond effect of gebruikt als een rand of op een meubel een stencilontwerp maken.

Share This Post