Index / Huis / Soorten Gebouwen in de 21e eeuw

Share This Post

Huis

Soorten Gebouwen in de 21e eeuw

De 21e eeuw is vol met unieke ontwerpen en milieuvriendelijke concepten gericht op de toekomst van de architectuur. Naast nieuwe constructen zijn oudere modellen aangepast voor modern gebruik. Kenmerken Commerciële gebouwen blijven worden gebouwd in

AdvertisementDe 21e eeuw is vol met unieke ontwerpen en milieuvriendelijke concepten gericht op de toekomst van de architectuur. Naast nieuwe constructen zijn oudere modellen aangepast voor modern gebruik.Kenmerken

Commerciële gebouwen blijven worden gebouwd in de 21e eeuw als bedrijven uit te breiden. Grote zorgen dat de architectuur van deze gebouwen te beïnvloeden zijn onder andere de luchtkwaliteit, water behoud en de energie-efficiëntie.

Functie

Een van de grootste problemen voor soorten gebouwen in de 21e eeuw is het concept van groenvoorzieningen. Aangezien gebouwen worden gebouwd, wordt aandacht besteed aan duurzaamheid.

Betekenis

Modulaire huizen en structuren zijn een wijdverspreide functie in de 21e eeuw. Deze woningen zijn pre-engineered in fabrieken met stalen kernen, eco-vriendelijke kenmerken en duurzaamheid op lange termijn.

overwegingen

Klassieke architectuur wordt ook aangepast aan de moderne behoeften. Een voorbeeld is het Instituut van de Notre Dame, een all-meisjes middelbare school in Maryland, die draadloze netwerken in zijn 1853 campus geïnstalleerd.

Leuk feitje

Op 26 september 2006, GQ bracht een lijst van verschillende gebouwen die haar redacteuren beschouwd als de belangrijkste sinds het begin van de eeuw. Elk van deze gebouwen zijn voorzien van nieuwe stijlen van de architectuur gezegd dat de toekomst van het ontwerp te vertegenwoordigen.

Share This Post