Index / Gezondheid / Soorten Foot Fungus

Share This Post

Gezondheid

Soorten Foot Fungus

Voetschimmel is gebruikelijk voor mensen van alle leeftijden en is over het algemeen goed te behandelen. Twee soorten schimmels infecteren de voeten: voetschimmel en nagel schimmel. Leer om snel te identificeren en te behandelen voetschimmel. Voetsch

Advertisement

Voetschimmel is gebruikelijk voor mensen van alle leeftijden en is over het algemeen goed te behandelen. Twee soorten schimmels infecteren de voeten: voetschimmel en nagel schimmel. Leer om snel te identificeren en te behandelen voetschimmel.Voetschimmel

Tinea pedis, beter bekend als voetschimmel, vormt op de huid. Voetschimmel kunnen worden geïdentificeerd door droge, gebarsten of schilferige huid. Huid kan uit de buurt van de site te pellen, en de infectie kan branden of te jeuken. Sommige gevallen kunnen blaren en beschadigde huid. Voetschimmel kan optreden tussen de tenen of onder de zolen van de voeten.

Nail Fungus

Onychomycose of nagel schimmel, dikker de nagel en verandert het een onaantrekkelijke, donkere kleur. De schimmel kan een vieze geur te creëren en leiden tot pijn rond de infectie.

Oorzaak

Beide soorten voetschimmel worden veroorzaakt wanneer een warme, vochtige klimaat bestaat. Een schimmelinfectie kan worden gecontracteerd door direct contact met een persoon of een voorwerp die deze schimmel. Sporters en mensen met overmatig zweten voet zijn meer vatbaar voor schimmel op de voet.

het voorkomen

Houden de voeten schoon en droog om te voorkomen dat de vorming van schimmel op de nagels of voeten. Voetschimmel wordt vaak gecontracteerd als in een openbare badkamer, kleedkamer, zwembad, of een douche. Draag altijd sokken in een kleedkamer, en grondig scrub voeten na een openbare douche. Vermijd ook het dragen van dezelfde paar zweterige schoenen of vuile sokken gedurende de dag.

Behandeling

Home-Remedies-for-You.com, een website die gespecialiseerd is in huis geneeswijzen, stelt eerst het zien van een arts die antivirale medicijnen voorschrijven. Terwijl medicijnen voetschimmel kan genezen in een veel kortere periode, de websites geeft ook een aantal andere opties. Apple cider azijn, tea tree olie of waterstofperoxide werken om de infectie te reinigen wanneer toegepast of gewreven in de infectie.

Share This Post