Index / Onderwijs / Soorten Flash Cards

Share This Post

Onderwijs

Soorten Flash Cards

Of uw interesse is in thuisonderwijs of het helpen van uw elementaire-leeftijd student met zijn studeren, flash-kaarten zijn een vaak belangrijk instrument om het memoriseren en begrip van concepten. Vanaf de basis alfabet te maaltafels woordenschat

AdvertisementOf uw interesse is in thuisonderwijs of het helpen van uw elementaire-leeftijd student met zijn studeren, flash-kaarten zijn een vaak belangrijk instrument om het memoriseren en begrip van concepten. Vanaf de basis alfabet te maaltafels woordenschat het stimuleren van het gebruik van flash-kaarten is een standaard basisschool praktijk.

Woordenschat

Sommige studenten flash cards hulp in snel leren van definities voor woordenschat testen. Om deze flash-kaarten te maken, simpel gezegd het woord aan de ene kant van de kaart en de definitie aan de andere kant. Het is belangrijk bij het gebruik van deze kaarten om mensen quiz met zowel de definitie kant en de sleutel term kant, zodat de woorden zijn bekend van voor naar achter.

Wiskunde

Math flash kaarten kan helpen bij het leren elementaire optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen problemen. Veel van de problemen, zoals basic tijden-tafel wiskunde, moet snelvuur zijn. Uw student wordt verwacht dat de antwoorden op problemen zoals 4x4 en 6x7 uit de top van zijn hoofd te leren kennen. Traditioneel math flash kaarten bevatten een probleem aan de ene kant en een oplossing anderzijds.

Rhymes

Een ander belangrijk concept te leren, vooral in het begin van de lagere school, is fonetische en het vermogen om rhymes herkennen. Om deze informatie plaatst basiswoorden met rijmende vermogen, zoals "pair" of "kat" aan één zijde van de kaart. Schrijf zo veel rijmende woorden als je maar kunt bedenken die passen aan de andere kant van de kaart, en de quiz uw student. Wanneer nieuwe rijmende woorden worden genoemd, die niet voor de geest gekomen was eerder toe te voegen die aan de kaarten.

Alfabet

Een snelle manier om te helpen uw student een praktische kennis van het alfabet te krijgen - vooral belangrijk voor kleuters - is foto erkenning. Aan de ene kant van de flash-kaart, zet kwalitatief hoogwaardige foto's of tekeningen van de dingen zoals dieren, voedsel, of mensen met bepaalde beroepen, en aan de andere kant, de letter van het alfabet te schrijven waarmee het object in de foto overeenkomt .

Share This Post