Index / Sport en fitness / Soorten Eenden in South Carolina

Share This Post

Sport en fitness

Soorten Eenden in South Carolina

South Carolina gelegen tussen de Appalachian Mountains en de Atlantische Oceaan, en biedt een goede prijs-eend bekijkt de mogelijkheden om tijdens zachte winters van de staat. Meer dan 20 soorten passeren de staat tussen september en maart, terwijl e

Advertisement



South Carolina gelegen tussen de Appalachian Mountains en de Atlantische Oceaan, en biedt een goede prijs-eend bekijkt de mogelijkheden om tijdens zachte winters van de staat. Meer dan 20 soorten passeren de staat tussen september en maart, terwijl een inwoner soort nooit verlaat. Ornithologen verdeel deze soorten in vijf hoofdgroepen: ploeteren eenden, het neerstrijken eenden en drie soorten duikeenden - zee-eenden, baai eenden en stijve staart eenden.

ploeteren Ducks

De ploeteren eenden - ook wel bekend als plas eenden - krijgen hun naam aan hun gewoonte "upending" bij het voeren. Enkele van de meest voorkomende soorten in deze groep zijn onder andere de bekende wilde eend, de groen- en blauw-winged wintertalingen, noordelijke slobeend, noordelijke pijlstaart, amerikaanse smient en krakeend. Het grootste deel van het ploeteren eenden komen in South Carolina in oktober; Maar blauw-winged wintertalingen bezoeken kort in september, terwijl de wilde eenden en zwarte eenden niet komen tot december. Ploeteren eenden vertonen een verscheidenheid van voedingspatronen en vertrouwen op andere voedselbronnen van elkaar; zo veel soorten vaak delen hetzelfde gebied.

neerstrijken Ducks

Zoals de naam al aangeeft, het neerstrijken eenden nest en zitstok in de bomen. Deze soorten behoudt de zwemvliezen van hun familieleden en kunnen zwemmers, maar hun voeten dragen drie kleine klauwen, die hen helpen om te klimmen. Hout eenden zijn de staat de enige neerstrijken eendensoorten, evenals alleen het hele jaar door inwoner van de staat, maar ze zijn vaak gegroepeerd met de ploeterende eenden vanwege hun gelijkaardige het voeden gedrag. Als hij niet voeden in het water, hout eenden verzamelen van eikels en bessen uit de bosbodem.

Sea Ducks

Zwarte zee-eenden, surf zee-eenden, buffleheads, goldeneyes, gemeenschappelijke eidereenden, harlekijn, lange staart eenden en zaagbekken bestaat uit de zee eend clade. Buffleheads en goldeneyes zijn nauw verwante soorten die grote, flamboyant hoofden dragen. Mergansers zijn roofzuchtige duikeenden die rivierkreeft, insecten en vissen met hun getande rekeningen te vangen. Zee-eenden zijn de meest talentvolle duikers van alle eenden, en ze duiken vaak tot een diepte van 65 voet. Sommige soorten, zoals lange staart eenden, kunnen duiken nog dieper.

Bay Ducks

Common bay eenden - ook wel tafeleenden - in Zuid-Carolina zijn onder Canvasbacks, roodharigen, mindere scaups, grotere scaups en Kaapse eenden. Net als die van alle andere duiken eenden, worden de benen van de baai eenden gelegen aan de achterzijde van de lichamen van de eenden ', in plaats van in het midden, zoals bij ploeteren eenden. Kleinere scaups zijn een van de meest voorkomende eenden in South Carolina. In tegenstelling tot hun naaste familie (hoe groter scaups), in mindere scaups voorkeur aan zoet water. Het knappe roodharige eenden vertonen een ongebruikelijke eierleggende gedrag - in plaats van de bouw van hun eigen nesten, ze vaak eitjes afzetten in de nesten van andere eenden.

Stijve staart Ducks

Ruddy eenden zijn de enige stijve staart eenden te bewonen South Carolina. De mannetjes van deze soorten hebben gedrongen lichtblauwe rekeningen, bruine lichamen en opvallende witte wang patches. Ruddy eenden komen in Zuid-Carolina in december en blijven tot maart. De meeste van hun voeding vindt plaats tijdens de nacht, omdat ze foerageren voor onderwater insectenlarven.

Share This Post