Index / Huis / Soorten deursluiters

Share This Post

Huis

Soorten deursluiters

De uitvinding van deursluiters kon worden toegeschreven aan een bisschoppelijk bisschop in Boston in 1880, volgens de website LCN Closers. Omdat de bisschop van Trinity Church was moe van de manier waarop de deur sloeg wanneer de wind ving hem, huurd

Advertisement

De uitvinding van deursluiters kon worden toegeschreven aan een bisschoppelijk bisschop in Boston in 1880, volgens de website LCN Closers. Omdat de bisschop van Trinity Church was moe van de manier waarop de deur sloeg wanneer de wind ving hem, huurde hij Lewis C. Norton tot ergernis op te lossen. Mr. Norton installeerde een rubberen stop op de kop om de deur swing één manier te maken, maar de bisschop werd geïrriteerd door het geluid van de deur raken van de rubberen stop. Dus Norton kwam met een oplossing: een buis en een zuiger met openingen die manier konden lucht kan ontsnappen en de deur om rustig te sluiten. De oplossing gewerkt en in 1881 Norton creëerde de eerste deurdranger bedrijf. Terwijl het ontwerp van deursluiters hun wortels in ontwerp Norton, er meer dan één type deurdranger die is ontworpen voor diverse toepassingen.

Manual Door Closer

Dit is een van de meer fundamentele ontwerpen voor deursluiters. Met deze deurdranger, u de deur handmatig te openen, maar de deur dichter sluit de deur voor u op een gecontroleerde manier. De klep in een handleiding deurdranger is gevuld met olie.

Automatische Closer

Een automatische deuropener opent en sluit de deur voor u, dankzij de druk op een knop, een bewegingssensor, of een ander apparaat. Zelfs als de deur heeft een drukknop om het te openen, zal een sensor in de deurdranger staan ​​alleen de deur te sluiten wanneer een persoon loopt een bepaalde afstand van swing van de deur.

Opbouw

Een opbouw dichter verwijst naar het feit dat deze dichter is aangebracht aan de buitenzijde van de deur. De beste manier om deze deuren monteren moet hebben de dichter aan de zijkant van de deur die een kamer in plaats kijkt dan een hal. Als de deur opengaat, wordt de deurdranger worden verborgen uit het zicht achter de deur.

Verborgen Door Closer

Verborgen deursluiters zijn binnenkant van header van de deur gemonteerd. Met deze sluiters, hebben zij het voordeel dat beschermd tegen stof, maar goed te bereiken zouden ze moeten worden aangepast.

Share This Post