Index / tech / Solid Red Light Probleem op de Samsung Model T1953H

Share This Post

tech

Solid Red Light Probleem op de Samsung Model T1953H

De LED-verlichting is een teken van de huidige status van de televisie. Het feit dat het blijft branden nadat u op de aan-uitknop of kijken naar de tv kan een teken zijn van een elektrisch probleem. De Samsung Model T1953H is een LCD-eenheid. Het hee

Advertisement

De LED-verlichting is een teken van de huidige status van de televisie. Het feit dat het blijft branden nadat u op de aan-uitknop of kijken naar de tv kan een teken zijn van een elektrisch probleem. De Samsung Model T1953H is een LCD-eenheid. Het heeft een power board en circuits die kunnen defect raken. De sleutel tot het uitzoeken waarom de LED-lampje blijft continu rood is om een ​​andere symptomen die wijzen in de richting van een mechanisch probleem te onderzoeken.

LED verlichting

Een ding de heldere LED vertelt u is dat de tv-macht heeft. Dit betekent dat als de Samsung niet wordt ingeschakeld, is het probleem niet met de originele stroombron. Het stopcontact goed werkt. Vanaf daar, gewoon een solide licht maakt je niet veel te vertellen. Het licht zelf is niet genoeg om het probleem te identificeren met het apparaat. Een factor die belangrijk zou kunnen zijn is als de TV wordt ingeschakeld en hoe lang het duurt om de macht op.

TV On Turns

Als uw televisie wordt ingeschakeld snel en normaal lijkt te werken, kan het licht van de kwestie. Een kleine kortsluiting in de sensor mechanisme kan het probleem veroorzaken. Een aanhoudend rood licht door zelf kan zinloos zijn. Kijk of er andere symptomen die kunnen wijzen er een probleem is; bijvoorbeeld als de televisie warm aanvoelt. Warmte wordt gedeeltelijk veroorzaakt, maar als de TV warmer dan gebruikelijk voelt, kan dit plus het rode licht een probleem dat oververhitting kan schade interne hardware geven.

Slow Power Up

De lcd-televisie, zoals de T1953H rekenen op ingewikkelde schakelingen te functioneren. Een televisie die langzaam aan de macht over en heeft een onderhoudende LED-licht kan worden op het begin stadium af te breken. Als je om de zaak open te stellen op de TV, zou je een power board en de verschillende vormen van condensatoren gesoldeerd in plaats te zien. Een condensator is een kleine, elektrische component die energie om te helpen bij de controle van de energiestroom opslaat. Als je hoort klikken als de Samsung probeert om in te schakelen, zal het probleem met één of meer van de condensatoren. In dit geval moet u de vaste LED als een waarschuwing van dreigende mislukking te zien.

No Power Up

Uiteraard, indien het televisietoestel niet wordt ingeschakeld, is de reden voor de continue LED licht. Het veranderen van een slechte condensator kan de oplossing zijn. Om deze theorie te testen, kunt u de tv-stekker uit en verwijder het achterpaneel. De elektrolytische condensatoren zijn ronde voorwerpen die uitsteken van het bord. Ze zien iets als batterijen. De toppen van de condensatoren moet vlak zijn. Als ze uitpuilen of tent naar boven, wordt de condensator opgeblazen. dit deel ter vervanging zou de kennis van elektronica en solderen nodig. De veiligste en meest effectieve optie is de televisie te hebben onderhouden door een technicus.

Share This Post