Index / Huis / Software voor HVAC Berekeningen

Share This Post

Huis

Software voor HVAC Berekeningen

Verwarming, ventilatie en airconditioning technici nodig nauwkeurige berekeningen bij het bepalen van de grootte airco of verwarming eenheid die je nodig hebt. Terwijl u handmatig deze berekeningen kunnen doen, kunt u ook gebruik maken van software p

AdvertisementVerwarming, ventilatie en airconditioning technici nodig nauwkeurige berekeningen bij het bepalen van de grootte airco of verwarming eenheid die je nodig hebt. Terwijl u handmatig deze berekeningen kunnen doen, kunt u ook gebruik maken van software programma's om u te helpen met dit proces, vooral als je een doe-het-zelver. Al deze programma's vereisen een vergoeding te gebruiken, maar je kunt ze rechtstreeks van het bedrijf bestellen.

HVAC-Calc

HVAC Computer Systems Ltd biedt het programma HVAC-Calc computer, een type belasting berekeningsprogramma. berekeningen belasting helpen erachter te komen de grootte HVAC-eenheid die u nodig heeft voor uw huis. Kamer load berekeningen u helpen erachter de totale kubieke voet per minuut van de luchtstroom die nodig is om maximaal comfort te bieden in een eenpersoonskamer. Hele huis berekeningen u helpen erachter de kubieke voet per minuut voor het hele huis. Het programma is opgedeeld in twee modellen: één voor aannemers en één voor huiseigenaren. De HVAC-Calc Residential 4.0 voor aannemers helpen professionals uit de industrie uit te voeren belasting berekeningen voor woningen. Met ingang van 2011 is dit programma kost $ 389. De HVAC-Calc Residential 4.0 voor huiseigenaren helpt u erachter te komen de grootte warmtepomp, oven of air conditioner die je nodig hebt. Dit programma kost $ 49.

QwickLoad

QwickLoad biedt twee instrumenten: één voor professionals en één voor huiseigenaren. Studenten en docenten kunnen deze programma's ook als leermiddelen te gebruiken. Beide instrumenten zijn beschikbaar met Engels of metrische systeem eenheden van de maatregel. De QwickLoad Residential 4.0 helpt u zowel warmte te krijgen en warmteverlies te berekenen. Je moet gewoon de input van uw metingen. Als u niet de meting voor een bepaald gebied kennen, het programma vult dat veld met een standaard unit. QwickLoad Commercial 7.0 is voor grote tot middelgrote gebouw load berekeningen. Dit programma komt met een duct-sizing tool om u te helpen erachter te komen de grootte kanalen die je nodig hebt. Met ingang van 2011 is de commerciële versie kost $ 169, en de residentiële versie kost $ 49.

IES

IES Limited produceert ApacheHVAC softwareprogramma. Dit programma helpt u virtuele layouts van airconditioning, verwarming en ventilatie te creëren. Het wordt geleverd met een bibliotheek componenten, zodat u gemeenschappelijke HVAC componenten eenvoudig toe te voegen aan uw tekeningen. Deze software tool helpt u ook achterhalen van de meest energie-efficiënte oplossing voor uw klanten. Het bedrijf biedt een commerciële en student versie van dit programma. Je kunt proberen het 30 dagen gratis. Met ingang van 2011 is de volledige versie begint bij ongeveer $ 81 per licentie.

Mistral

De Mistral Airwind Pro systeem helpt u erachter te komen belasting berekeningen voor residentiële en commerciële structuren van elke grootte of vorm en met een oneindig aantal kamers. U kunt gedetailleerde HVAC belasting rapporten voor uw klant te creëren. Het wordt geleverd met de hulp pagina's om u te helpen met uw berekeningen en rapportages. U kunt dit programma gratis uitproberen gedurende 30 dagen, en het begint bij $ 70 per licentie in 2011.

Share This Post