Index / Persoonlijke financiën / Sociale Veiligheid Registreren Verordeningen

Share This Post

Persoonlijke financiën

Sociale Veiligheid Registreren Verordeningen

De Social Security Administration (SSA) houdt toezicht op een aantal voordelen programma's, met inbegrip van de sociale zekerheid pensioen, nabestaandenuitkeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekering (SSDI) en het programma Supplemental Security Incom

AdvertisementDe Social Security Administration (SSA) houdt toezicht op een aantal voordelen programma's, met inbegrip van de sociale zekerheid pensioen, nabestaandenuitkeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekering (SSDI) en het programma Supplemental Security Income (SSI). Sociale Veiligheid Registreren regels voor deze programma's omvatten specifieke kwalificaties voor elk programma en de regels over hoe mensen hun applicaties kunnen indienen, evenals een beroepsprocedure voor degenen die naar beneden zijn ingeschakeld voor uitkeringen.

programma Kwalificaties

Elk Sociale Zekerheid programma heeft zijn eigen set van kwalificaties. Voor de meeste programma's, moet een ontvanger ofwel hebben betaald in de sociale zekerheid voor een bepaalde tijd, of moet de echtgenoot, ex-echtgenoot of kind van een gekwalificeerde werknemer. Andere kwalificaties zijn: leeftijd, in het bijzonder voor de sociale zekerheid pensionering of SSI, en de status handicap. Als een gescheiden echtgenoot wenst aan te vragen uitkeringen op basis van haar vroegere echtgenoot Sociale Zekerheid record, in de meeste gevallen moeten ze kunnen aantonen dat ze getrouwd waren voor ten minste 10 jaar.

Aanbrengen

De SSA ondersteunt verschillende manieren toe te passen voor voordelen, waaronder online, via de telefoon of in persoon op een kantoor van de sociale zekerheid. Niet alle aanmelden methoden zijn beschikbaar voor alle programma's, echter. Personen die een aanvraag voor de sociale zekerheid pensionering of SSDI voordelen hebben meestal hun keuze van alle drie methoden. Die aanvragen van een uitkering nabestaanden die al ontvangen sociale uitkeringen kan de sociale zekerheid bellen om hun voordelen hebben veranderd om nabestaandenpensioenen. Indien de aanvrager van nabestaandenpensioenen niet ontvangt de sociale zekerheid, zal ze nodig hebben om een ​​afspraak bij een kantoor van de sociale zekerheid te maken. SSI aanvragers kunnen hun aanvraag online te starten, maar moet de aanvraag in te vullen via de telefoon of op een kantoor van de sociale zekerheid.

Appeals Process

Indien een aanvrager wordt geweigerd sociale uitkeringen of SSI, heeft hij het recht om de beslissing in beroep. De beroepsprocedure begint met een "herziening": Een werknemer van de sociale zekerheid, die niet betrokken was bij de aanvankelijke afwijzing zal kijken uit over de toepassing en kan besluiten om de aanvraag goed te keuren. Als de aanvraag nog steeds wordt geweigerd, kan de aanvrager voor een hoorzitting voor de rechter. Als de rechter bevestigt de beslissing van de SSA's, kan de aanvrager de zaak aanhangig maken bij de Social Security Appeals Raad en, als haar beroep blijft worden ontzegd, om de federale rechtbank.

Share This Post