Index / Bedrijf / Social Media Coordinator Salarissen

Share This Post

Bedrijf

Social Media Coordinator Salarissen

Het organiseren van trainingen over trends en technologie, het ontwikkelen van sociale media componenten voor nieuwe campagnes, het creëren van oplossingen voor klanten en brainstormen voor zakelijke succes zijn slechts een paar van de vereiste van e

AdvertisementHet organiseren van trainingen over trends en technologie, het ontwikkelen van sociale media componenten voor nieuwe campagnes, het creëren van oplossingen voor klanten en brainstormen voor zakelijke succes zijn slechts een paar van de vereiste van een social media coordinator talenten. Optreden als een virtuele wereld versie van de marketing specialist, houdt in dit werk het bestaande bedrijf marketing materialen en effectief uit te voeren ze in verschillende social media campagnes. De sociale media coördinator functieomschrijving kunnen divers zijn, en pay variëren in de hele natie.

salarissen

National salaris trend gegevens verstrekt door Indeed.com blijkt dat de jaarlijkse winst voor social media coördinatoren zijn op de stijging, maar variëren sterk, afhankelijk van de regio. Terwijl een social media-coördinator in New York op $ 53.000 per jaar kan beginnen, kan een positie met dezelfde titel in Seattle verdienen slechts $ 38.000 per jaar. Kosten van levensonderhoud invloeden betalen bereik, met salarisaanpassingen voor functies in de grote steden te compenseren voor huisvesting, transport kosten of afstand te pendelen.

Ervaring

Volgens Simply Hired, banen social media coordinator steeg 622% ten opzichte van september 2009 tot en met maart 2011. Vanaf betalen voor een social media-coördinator in Denver, Colorado, begint bij $ 47.000, in vergelijking met betalen voor dezelfde positie zweven op $ 52.000 per jaar in Dallas, Texas en Los Angeles, Californië. Ervaring speelt een belangrijke rol in het verwerven van deze positie. Een ervaren public relations professional of marketing consultant stappen in de rol van de sociale media coördinator kan onderhandelen werkervaring voor een hoger salaris.

specialisatie

Bloggen vaardigheden, schrijven en redactionele vaardigheden, en een stevige greep van eMedia technologieën zijn functie-eisen versterkt door real-life baan prestaties. Kennis van zoekmachine optimalisatie, web analytics en social media strategie zal een breed scala aan mogelijkheden voor de social media coordinator te creëren. Onafhankelijke social media coördinatoren die zich consulting werk verdienen tot 25% meer dan hun collega's in loondienst. Uitbesteding met marketing bedrijven en bedrijven kunnen een hoger loon tarief, met uurtarieven die variëren van $ 25 tot $ 55 per uur te produceren.

vordering

Een ervaren social media coördinator kan zien kansen om door te gaan en het bereiken van hogere salarissen binnen het management-level posities. Als de industrie zich verder ontwikkelt en de nieuwe sociale media platformen worden ontwikkeld, zijn meer banen in de sociale media naar verwachting beschikbaar komen. Het Bureau of Labor Statistics, of BLS, compartmentalizes alle carrières in de sociale media als "Public Relations Specialisten." Een recente studie van de BLS stelt dat een loopbaan in deze roeping 24 procent zal toenemen tussen 2008 en 2018.

Share This Post