Index / tech / Snelste manieren om te verdienen Amazon Gift Cards

Share This Post

tech

Snelste manieren om te verdienen Amazon Gift Cards

Amazon is de grote-box op te slaan van het Web. Aangezien het handelaren om binnen de website-interface te verkopen, samen met de verkoop van Amazon's producten, heb je de mogelijkheid om te vinden en de aankoop van een enorme verscheidenheid aan pro

Advertisement

Amazon is de grote-box op te slaan van het Web. Aangezien het handelaren om binnen de website-interface te verkopen, samen met de verkoop van Amazon's producten, heb je de mogelijkheid om te vinden en de aankoop van een enorme verscheidenheid aan producten. Vanwege de grote verscheidenheid aan producten van Amazon, Amazon cadeaubonnen zijn hot commodities op de markt brengen circuit en zijn vrij gemakkelijk te vinden als je bereid bent om het werk te doen bent. Door het gebruik van verschillende diensten en het bezoeken van bepaalde websites, kunt u Amazon cadeaubonnen te verdienen om een ​​product te kopen van de website.

swagbucks

Swagbucks.com is een zoekmachine die je beloont met punten iedere keer dat je het gebruiken om een ​​site op het internet te vinden. De punten die je krijgt voor elke zoekopdracht zijn vrij willekeurig, en je bent ook beloond met punten voor interactie met de website op andere manieren, zoals het nemen van enquêtes, polls of het uitnodigen van vrienden. Als je eenmaal hebt gespaard een bepaald aantal punten, kunt u deze inwisselen voor cadeaubonnen en merchandise in de Swagbucks.com winkel. Op het moment van publicatie, kan 450 swagbucks worden ingewisseld voor een $ 5 Amazon gift card.

Survey sites

Survey websites, opinionoutpost.com en viewpoints.com zoals, kunt u zich registreren en vervolgens onderzoeken en schrijf reviews op Amazon cadeaubonnen en andere prijzen te verdienen. De onderzoeken, gesponsord door verschillende fabrikanten, zijn meestal kort en bevatten vaak multiple-choice vragen over uw huishouden, producten die u gebruikt en entertainment in uw huis. Elke enquête site is opgezet anders, en als je eenmaal een bepaalde hoeveelheid punten te bereiken, kunt u deze inwisselen voor Amazon cadeaubonnen aan merchandise te kopen.

blog Giveaways

Amazon adverteert op een aantal blogs en webpagina's. Af en toe, deze blogs houden giveaways die u in staat om tekeningen te voeren voor cadeaubonnen. De tekeningen zijn doorgaans voorzien van eenvoudige toegang richtlijnen, zoals het houden van een website fanpagina op Facebook of bloggen over de website of de weggeefactie op je eigen blog. Als je een eenvoudige zoekopdracht op "blog giveaways" en voer "Amazon cadeaubonnen, 'vindt u een heel scala aan snelle manieren te vinden om Amazon cadeaubonnen te verdienen simpelweg door het invoeren van wedstrijden, tekeningen en giveaways.

Lendle

Amazon biedt een dienst voor degenen die de Kindle en andere eReaders gebruiken om boeken te lezen. Lendle.me kunt u uw gekochte Kindle boeken aan andere gebruikers te lenen. Elke keer dat je een boek lenen, ontvangt u $ 0,50 in de richting van een gift card. U kunt ook een Lendle beschermheer geworden door het betalen van een eenmalige $ 25 donatie en ontvang $ 1 in de richting van een gift card elke keer dat iemand leent uw eBook. De boeken worden verwijderd uit uw Kindle-account voor twee weken, daarna terug. Lendle werkt met de iPhone, iPad en Android-apparaten, maar de boeken moeten in Kindle-formaat uitleenbaar te zijn.

Share This Post