Index / Huis / Slow Drains in het Toilet & Tub

Share This Post

Huis

Slow Drains in het Toilet & Tub

Een trage afvoer in het toilet en bad is een teken van een geblokkeerd of gedeeltelijk geblokkeerd afvoerleiding. De blokkade kan overal voorkomen van de binnenkant van de afvoer aansluiting voor de twee eenheden of verder langs de lijn. Belangrijke

AdvertisementEen trage afvoer in het toilet en bad is een teken van een geblokkeerd of gedeeltelijk geblokkeerd afvoerleiding. De blokkade kan overal voorkomen van de binnenkant van de afvoer aansluiting voor de twee eenheden of verder langs de lijn. Belangrijke factoren te onderzoeken met een langzame afvoer zijn de locatie en de oorzaak. Reparatie van de riolering vereist hetzij chemische of mechanische interventie.

Het vinden van de Clog

Een van de eenvoudigste methode voor het opsporen van de klomp is om meerdere drains controleren en zoek de belangrijkste toegangswegen aftappunt, die typisch is gelegen net buiten de structuur en wordt geïdentificeerd door een verticale buis die uit de grond met een zwart, schroef-in de dop . Elke drain zich fysiek tussen het toilet en de belangrijkste afvoer kan worden beïnvloed door een klomp. Vul elke wastafel, bad of de structuur met water met de afvoer gesloten en open de afvoer. Controleer de afvoer te identificeren als het langzamer dan normaal. Een trage afvoer tussen het bad of douche en de belangrijkste afvoer helpt om de klomp lokaliseren. De klomp zou in de main drain net na de daaropvolgende riool vertakken. Als er geen andere drains worden beïnvloed, is de klomp ligt net na de val onder het toilet.

Oorzaken

Slow drains worden veroorzaakt door gedeeltelijke klompen. De meest voorkomende oorzaak van een gedeeltelijke klomp is de aanwezigheid van een opbouw van organische stof in de afvoer. Iets minder vaak voorkomende oorzaken zijn een beschadigd of geblokkeerd vent pijp of een beschadigde main drain. Een geblokkeerde of beschadigde ontluchtingsleiding wordt geïdentificeerd door te klimmen op het dak en een lichtend licht beneden de verticale vent pijp. Dieren en vuil kan komen te zitten in de pijp, het blokkeren van de vent. De opening is cruciaal voor de drain moet het mogelijk druk kan ontsnappen, waardoor het water en organische stoffen gemakkelijk stromen naar de hoofdafvoer. Bomen of grote planten groeien langs de afvoerpijp buitenkant van het huis kan de afvoer beschadigen. De wortels beginnen te groeien in de afvoer langs scheuren en naden. Zorg altijd voor een professionele beoordeling van de lay-out van de afvoer voor mogelijke natuurlijke obstakels die de afvoer van invloed kunnen zijn, zoals planten of bomen.

chemische Interventie

Basic trage riolering in het bad of wc dat niet meerdere riool of de belangrijkste afvoer niet van invloed kan worden aangepakt door middel van chemische interventie. De meeste bouwmarkten markt een zure drain reinigingsmiddel dat door middel van een organische opbouw in een afvoer zal branden. Het zuur is zeer bijtend en komt verzegeld in plastic zakken. Gebruik het product zorgvuldig terwijl de instructies op de verpakking. Het zuur ligt in de afvoer korte tijd snel ontleden van de opbouw. Een goede gewoonte om het reinigingsmiddel te gebruiken om de paar maanden voor elk type opbouw voorkomen. Je moet de chemische stof in de afvoer van het bad is aangesloten op het toilet voor de grootste impact pour.

mechanische interventie

Mechanische interventie is het gebruik van instrumenten op te sporen en te verwijderen van de klomp. Basisinstrument is de slang loodgieter die een lange, gevlochten metalen staaf met weerhaken uiteinde dat wordt toegevoerd aan de drain. De tool draait als het invloed heeft op de klomp te grijpen of sloop de klomp. Professionele loodgieters gebruiken mechanisch aangedreven slangen met vlijmscherpe tips om kleine klompen in het riool of grotere klompen, zoals wortels aan te vallen, in de main drain. Alternatieven voor de slang onder kelderen het toilet voor kleine klompen gelegen net buiten de val of demonteren van de afvoerpijpen van een klomp fysiek te verwijderen. Als chemicaliën niet de afvoer te wissen en u niet de eigenaar van de slang van een loodgieter, de beste optie is om een ​​professional te raadplegen.

Share This Post