Index / Huis / Slechte geur uit het gas Heater

Share This Post

Huis

Slechte geur uit het gas Heater

Gas afkomstig van een gaskachel bevat koolmonoxide, dat geen geur heeft. Echter, nutsbedrijven toevoegen van een additief aan het gas; ruiken de geur van het additief waarschuwt u dat er een storing zijn opgetreden. Het additief doordringt de lucht e

AdvertisementGas afkomstig van een gaskachel bevat koolmonoxide, dat geen geur heeft. Echter, nutsbedrijven toevoegen van een additief aan het gas; ruiken de geur van het additief waarschuwt u dat er een storing zijn opgetreden. Het additief doordringt de lucht en vormt een geur soortgelijk aan die van rotte eieren, niet anders dan de geur van zwavel. Het negeren van de vieze geur kan leiden tot de dood door middel van koolmonoxidevergiftiging.

Schakel de gastoevoer naar de kachel. Kijk voor de gastoevoerleiding dat de kamer door de muur komt en voert het gas naar de kachel. Zoek de klep die het gas regelt. Met de klep in de open stand, de klep verwerkt worden in overeenstemming met de pijp. Sluit het ventiel af te sluiten het gas. Met de klep gesloten is, de handvatten van de klep worden loodrecht op de buis. Een gesloten klep schakelt alle gastoevoer naar de kachel.

Open alle ramen en deuren naar de kamer. Dit zal helpen bij een toevoer van verse lucht te brengen en verhoging van de beweging van de lucht. Stromingen van de luchtstroom zal helpen om de giftige gas te verspreiden.

Verlaat de kamer. Ga naar een locatie buiten en adem zo veel frisse lucht als je kunt zonder dat je duizelig. Buitenlucht zal geen koolmonoxide je longen kan zijn geabsorbeerd vervangen.

Bel de brandstof provider of nutsbedrijf dat het gas voorziet in uw kachel en hen te vertellen van het probleem. Zij zullen u de instructies te volgen geven.

Hints

Koop een koolmonoxide-detector uit een huis aanvoercentrum.

Gas accumuleert kunnen exploderen bij aanwezigheid van rookwaar.

Share This Post