Index / Eten drinken / Sizzling Rice Soep

Share This Post

Eten drinken

Sizzling Rice Soep

Sizzling rijst soep is een traditionele Chinese schotel met kip, groenten en knapperige rijst. Om de rijst knapperig te maken, voor te bereiden voordat het maken van de soep. Koel de rijst, bak het in de oven en bak het op het fornuis om de krokante

AdvertisementSizzling rijst soep is een traditionele Chinese schotel met kip, groenten en knapperige rijst. Om de rijst knapperig te maken, voor te bereiden voordat het maken van de soep. Koel de rijst, bak het in de oven en bak het op het fornuis om de krokante rijst dat deze Chinese soep van een heerlijke maaltijd maakt creëren. Experiment met behulp van verschillende soorten vlees of groenten naar een soep die zal een beroep op u en uw gezin te creëren.

Wat je nodig hebt

Ongekookte langkorrelige rijst

Water

Kippenbouillon

Drie kipfilet borsten, gekookt

Verse champignons (1 lb.)

1 kastanjes kan water, gesneden en uitgelekt (8 oz.)

1 kunnen scheuten bamboe, uitgelekt (8 oz.)

Knoflook poeder

1 pakket bevroren erwten (10 oz.)

2 lente-uitjes, fijngesneden

Plantaardige olie

Saus pan (1 qt. Grootte)

Stockpot

Frituurpan

bakplaat

Maatbekers en lepels

Utility mes

Snijplank

kommen

pollepel

Plaats 1 kopje rijst en 2 kopjes water in een pan. Verwarm het water en rijst op hoog vuur tot het kookt. Dek de pan af en zet het vuur sudderen gedurende ongeveer 20 minuten. Verwijder de pan van het vuur als het water geabsorbeerd en de rijst gekookt.

Vet de bakplaat met plantaardige olie en verdeel de warme rijst op de bakplaat in een enkele laag. Bak de rijst op 325 graden Fahrenheit voor twee uur. Roer de rijst een paar keer tijdens de baktijd en verwijder de rijst uit de oven als de rijst is droog en goudbruin. Zet de bakplaat opzij.

Snijd de kipfilets in hapklare stukken en plaats in de soeppan. Snijd 2 kopjes champignons en toe te voegen aan de soeppan. Voeg 8 kopjes kippenbouillon, de waterkastanjes, de bamboescheuten, en 1/2 theelepel. knoflookpoeder aan de soeppan. Plaats de soeppan op de kachel op middelhoog vuur. Wanneer de ingrediënten sudderen, draai het vuur laag en laat de soep gedurende een uur.

Giet het pakket van erwten in het hete mengsel en blijven sudderen gedurende vijf minuten. Verwijder de soeppan van het vuur. Hak de groene uien en voeg toe aan de soep.

Giet 1/4-cup van plantaardige olie in de pan en verwarm de olie op middelhoog vuur. Voeg de rijst toe aan de hete olie. Cook en roer de rijst gedurende enkele minuten totdat het opgeblazen.

Serveer de soep in kommen en voeg wat gepofte rijst naar de top van elke kom soep. Als je de rijst toe te voegen aan de soep, zal het uitnodigend sissen.

Share This Post