Index / Huis / Size Verschillen in Phillips schroevendraaiers

Share This Post

Huis

Size Verschillen in Phillips schroevendraaiers

In 1936, Henry F. Phillips kreeg octrooien voor een revolutionaire nieuwe schroef en de bijbehorende schroevendraaier. The Phillips schroef is niet ontworpen met menselijk gebruik in het achterhoofd. In plaats daarvan, Phillips werd het oplossen van

AdvertisementIn 1936, Henry F. Phillips kreeg octrooien voor een revolutionaire nieuwe schroef en de bijbehorende schroevendraaier. The Phillips schroef is niet ontworpen met menselijk gebruik in het achterhoofd. In plaats daarvan, Phillips werd het oplossen van een irritant probleem van het industriële tijdperk: hoe machines krijgen om nauwkeurig te rijden schroeven aan de lopende band. De standaard flat-line schroef was moeilijk voor machines om line-up, de fabriek machines hebben geen hand-oog coördinatie. De Phillips schroef dit probleem opgelost, en door 1940 vrijwel alle van de Amerikaanse autofabrikanten werden met behulp van Phillips schroeven in de productie. Vandaag de dag, een verscheidenheid van Phillips schroevendraaiers zijn beschikbaar om te schroeven voor elke grootte baan te behandelen.

Hoe schroevendraaiers zijn Sized

Phillips schroevendraaiers zijn grootte door de fabrikanten op basis van een numeriek maatsysteem, 0 tot 24. Dit is een heel ander systeem dan het gebruikt voor het labelen van de grootte van de standaard flat-lijn schroevendraaiers. Flat-line schroevendraaiers worden gelabeld door hun maten gemeten, meestal inches of millimeters. Ze zijn ontworpen om een ​​schroef van die bepaalde grootte past, en een flatscreen-lijn schroef chauffeurs vaak past meer dan een maat schroef. Kruiskopschroevendraaiers zijn ontworpen voor gebruik met dezelfde lengte schroeven, zolang deze schroeven zijn voorzien van koppen Phillips.

Phillips schroevendraaiers door de Numbers

Het getal voor kruiskopschroevendraaiers en schroeven varieert van 0 tot 24. Deze schaal loopt klein naar groot en verwijst naar de grootte van de schroef. Kruiskopschroevendraaiers er in vijf verschillende grootte, met elke maat geschikt voor gebruik met ten minste twee formaten schroef. De # 2 Phillips schroevendraaier is de meest voorkomende, en past vijf verschillende grootte schroeven. Phillips # 0 fits schroef getallen 0 en 1. De # 1 Phillips past schroefmaten 2, 3 en 4 Phillips # 2 past schroeven 5, 6, 7, 8 en 9 Phillips # 3 past de 10, 12, 14 en 16 size schroeven. De grootste, Phillips # 4, past maten 18, 20 en 24.

Handvat en de lengte Shaft

Een standaard schroevendraaier set zal zowel Phillips en platte kop schroevendraaiers voorzien in verschillende maten. Gewoonlijk Phillips maten 0-4 vallen, maar de lengte van de hendels en assen variëren. De meeste bevatten een kortere Phillips schroevendraaier met een 1 1/2-inch as. De standaard-size as voor de Phillips schroevendraaiers gevonden in sets is 4 inch. Sommige Phillips schroevendraaiers zijn voorzien van een schacht die is 8 of 9 centimeter in lengte. Sommige Phillips schroevendraaiers zijn voorzien van een snel-roterende as, dat is een as met een lichte buiging in het midden. Deze bocht voegt draaimoment bij het inschroeven en zorgt voor een veel snellere rotatie van de schroef.

Phillips Head Screw Shapes

Phillips schroeven ook over een variëteit aan hoofd vormen. Vlakke of verzonken, schroeven hebben een platte kop die is ontworpen gelijk met de houten ondergrond na het vastdraaien te zijn. Ovaal schroeven, ook bekend als ovale verzonken schroeven, een kop die vergelijkbaar is verzonken schroeven behalve een ronde kop die als aantrekkelijker ontwerpkeuze. Bolkop- schroeven zodanig ontworpen dat de gehele kop rust op het oppervlak van het hout. Dit zijn de meest voorkomende vorm van Phillips schroef. Ook beschikbaar zijn truss, pan, en button-dome schroefkoppen.

Share This Post