Index / Huisdieren / Sigarettenrook Allergieën bij honden

Share This Post

Huisdieren

Sigarettenrook Allergieën bij honden

Volgens de ASPCA, sigarettenrook is één van de meest voorkomende allergie bij honden. Chronische blootstelling aan tweedehands rook kan niet alleen een allergische reactie in uw hond, maar ook sinus en longkanker, evenals bronchitis veroorzaken. Terw

AdvertisementVolgens de ASPCA, sigarettenrook is één van de meest voorkomende allergie bij honden. Chronische blootstelling aan tweedehands rook kan niet alleen een allergische reactie in uw hond, maar ook sinus en longkanker, evenals bronchitis veroorzaken. Terwijl sommige rassen zijn vatbaarder voor het ontwikkelen van een allergie voor sigarettenrook, alle honden in gevaar.

Meeroken

Net zoals het van invloed op mensen, tweedehands rook effecten honden. Honden die rook door hun eigenaren inademen zijn zeer waarschijnlijk een ernstige allergie te ontwikkelen om het. Long-nosed rassen, zoals windhonden, dit zijn de kans op allergieën en andere complicaties als gevolg van tweedehands rook te ontwikkelen, hoewel alle rassen in gevaar zijn.

symptomen

Als uw hond heeft een allergie voor sigarettenrook, zijn er verschillende tekenen dat hij zal vertonen. Hoesten, piepende ademhaling en ademhalingsproblemen zijn allemaal symptomen van een tweedehands rook allergie. In rassen met ver onder ogen, zoals chihuahuas en pugs, kunt u overdreven oog merkt water geven als goed.

Behandeling

De meest voor de hand liggende behandeling voor rook allergieën bij honden is om te stoppen met roken om hen heen. Als de symptomen aanhouden nadat u bent gestopt met roken om hen heen, raadpleeg dan een dierenarts. Omdat rook is in de lucht allergenen, kan uw hond dagelijks allergie injecties, een immuun-modulerende drug, of cortisone om de allergie te behandelen nodig.

risico's

In aanvulling op allergieën en ademhalingsproblemen, kunnen tweedehands rook sinus, long-, en mondelinge kanker in je trouwe vriend veroorzaken. Rookdeeltjes in hondenbont en op huishoudelijke stoffen kunnen worden ingeademd of ingeslikt door uw hond als hij zichzelf verzorgt. Volgens Smoke Free Society, honden die in het roken huishoudens leven zijn 60 procent meer kans om longkanker te ontwikkelen in hun leven.

Preventie / Solution

Zelfs als uw hond is op dit moment niet met symptomen van een rook allergie, is het belangrijk om niet te roken om hen heen. Vermijd roken in uw huis en zijn bestand tegen het roken in de nabijheid van uw hond terwijl buiten. Sta niet toe dat gasten of andere leden van het huishouden te roken rond uw hond. Deze kleine aanpassingen kan mogelijk opslaan van uw hond leven.

Share This Post