Index / Eten drinken / Set Up een Cupcake Bar Met deze zoete Ideeën

Share This Post

Eten drinken

Set Up een Cupcake Bar Met deze zoete Ideeën

Cupcakes maken de perfecte middelpunt voor een feestje, of het nu voor kinderen of volwassenen met een zoete tand. Iedereen houdt van een cupcake! Voor een leuke en unieke onderhoudende optie, kunt u uw eigen cupcake bar te maken en bieden gasten de

Advertisement

Cupcakes maken de perfecte middelpunt voor een feestje, of het nu voor kinderen of volwassenen met een zoete tand. Iedereen houdt van een cupcake! Voor een leuke en unieke onderhoudende optie, kunt u uw eigen cupcake bar te maken en bieden gasten de mogelijkheid meer dan het verfraaien taken over te nemen. Het zorgt voor interactie, creativiteit, en het is een hele leuke activiteit met een zoete einddoel: het eten van hen!

Wat je nodig hebt

Cupcakes (ofwel de winkel gekocht of zelfgemaakt) Diverse glazuur (ofwel de winkel gekocht of zelfgemaakt) Gel icing voor het opstellen (verschillende kleuren) Piping zakken en tips Cupcake liners voor kommen voor het serveren Lollipops of andere toppers op stokjes Assortiment snoep decoraties (hagelslag, kleurrijk suikers, confetti, edelstenen)
Mini Mini cookies snoepjes (M & Ms, Reese's Pieces, Reese's Peanut Butter Cups, Jelly Beans) Baking snoep (chocolade chips, pindakaas chips, mini-marshmallows)

cupcakes

U kunt cupcakes van de grond af te bakken, maar er is niets mis met de aankoop van pre-made cupcakes. Als u wilt de gasten de mogelijkheid van het glazuur hun eigen cupcakes te geven, gewoon afschrapen het glazuur. Of, als u contact opnemen met een lokale bakker, zouden ze in staat zijn om cupcakes te bieden zonder glazuur.

Tip

Hier krijg je een meer diepgaande blik op de beste cupcake instrumenten en apparatuur hier (zowel voor het bakken en decoreren).

Glazuur en botercrème

Als gasten worden glimmertjes hun eigen cupcakes, het is leuk om een ​​verscheidenheid van kleuren en / of aroma's aan te bieden. Deze kunnen worden gekocht bij de winkel, of bereid vanaf nul. Een beetje kleurstof kan een groot verdeelde partij van vanille frosting om te zetten in een regenboog van opties. U kunt gebruik maken van spuitzakken en tips, of laat u het glazuur in kommen met spatels voor een meer eenvoudige glazuur methode.

Tip

Onzeker of frosted of unfrosted cupcakes te bieden? Waarom niet een aantal van elke aanbieding?

Candy Decors

Er zijn eindeloos veel snoep decor opties voor cupcakes verkrijgbaar bij lokale supermarkten en ambachtelijke winkels. Cupcake liners zijn een gemakkelijke en grillige manier om de traktaties voor de gasten te presenteren.

gel Icing

Het is een goed idee om een ​​paar verschillende gekleurde gel icings rond te houden voor iedereen die wil om te schrijven of tekenen op de cupcakes. De totale creatieve vrijheid!

stok Toppers

Er zijn tal van mogelijkheden voor cupcake toppings op stokken, van lolly's om paraplu's of creatieve kaarsen plakken. Ambachtelijke winkels hebben een bijzonder groot aanbod.

koekjes

Mini koekjes te maken van een heerlijke cupcake topping, en ze voegen een heerlijke crunch.

Candies

Kleurrijke shell snoepjes en jelly beans maken mooie cupcake toppers. Voor een Pasen thema partij, mini chocolade-eieren zijn een perfecte optie. Mini candy bars zijn ook een goede optie.

Baking Sweets

Als u de bakken gangpad van uw lokale supermarkt te bezoeken, het is een schat aan creatieve cupcake toppers. Chocolate chips (vooral minis), pindakaas chips, toffee, mini marshmallows, noten, enzovoort.


Share This Post