Index / Gezondheid / Serrapeptase Gevaren

Share This Post

Gezondheid

Serrapeptase Gevaren

Een natuurlijke, anti-inflammatoire enzym afgeleid van zijderupsen is Serrapeptase getest op een verscheidenheid aan medische behandelingen. Hoewel de meeste vaak gebruikt in Japan, is Serrapeptase wint aan populariteit over de hele wereld voor de be

AdvertisementEen natuurlijke, anti-inflammatoire enzym afgeleid van zijderupsen is Serrapeptase getest op een verscheidenheid aan medische behandelingen. Hoewel de meeste vaak gebruikt in Japan, is Serrapeptase wint aan populariteit over de hele wereld voor de behandeling van pijn en zwelling. Bovendien is volgens Dr. Ray Sahelian het is onderzocht als een behandeling voor chronische longziekte; chronische oor, neus of keel aandoeningen; en carpale tunnel syndroom, evenals oedeem na operatie of verwonding.

Bijwerkingen

Zoals bij alle geneesmiddelen, natuurlijk of synthetisch, hebben sommige gebruikers van Serrapeptase bijwerkingen ervaren. Deze omvatten lichte pijn en pijn na een paar weken gebruik. Er zijn ook rapporten van allergische huidreacties, alsmede gedocumenteerde gevallen ontwikkelen pneumonitis patiënten. Daarnaast werd een 28-jarige Japanse vrouw meldde de lever disfunctioneren te hebben ontwikkeld nadat ze voorgeschreven Serrapeptase in 1998. Toch is het percentage van de patiënten klagen over de bijwerkingen onder algemene gebruikers van Serrapeptase blijft beduidend laag.

Risicofactoren

Voor het begin van elke medische behandeling, een arts raadplegen. Wanneer overweegt nemen Serrapeptase, is het belangrijk om uw geschiedenis van allergieën te bespreken, want dit is de meest waarschijnlijke oorzaak voor huidreacties en de ontwikkeling van longontsteking. De kans op schade aan de lever of de ziekte moet rekening worden gehouden, ondanks de zeldzaamheid van dergelijke bijwerking.

juiste dosering

Een goed overleg met een gediplomeerd arts moet opruimen vragen, maar de beste manier om de gevaren van Serrapeptase te voorkomen is om het te gebruiken in de juiste dosering. Momenteel, het etiket op over-the-counter serrapeptase adviseert een dosering van eenmaal of tweemaal daags. Zowel Dr. Sahel en Dr. Hans Nieper, voorstanders van Serrapeptase gebruik aanbevolen beperking een dagelijkse dosering één pil of 200 mg tot nader onderzoek is afgerond. Nogmaals, bespreken doseringshoeveelheden met een arts voordat zelfmedicatie.

symptomen

Terwijl een huiduitslag onmiddellijk een einde te maken aan Serrapeptase behandeling niet rechtvaardigen, tekenen van longontsteking of de lever disfunctioneren moeten. Als u ernstige hoesten, koorts of andere tekenen van longontsteking eerder, vooral als u ophoesten vloeistof, moet je stoppen met het innemen Serrapeptase en een bezoek aan een arts. Dit geldt ook als u symptomen van leverfalen, die vaak moeten plassen, hevige buikpijn of een gele verkleuring van de huid zou omvatten tonen.

alternatieven

Terwijl Serrapeptase is het alternatief voor meer traditionele medicijnen, worden andere niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's) meer op grote schaal voorgeschreven door artsen als gevolg van meer grondig testen en een lange geschiedenis van succes. Als er een reden waarom Serrapeptase niet goed voor je kan zijn, een arts raadplegen om te leren welke NSAID passender zou zijn; uw volledige medische geschiedenis en een gezondheidsonderzoek zijn altijd belangrijk om de potentiële gevaren van een bepaalde medicatie te identificeren.

Share This Post