Index / Cars / Seat Belt Installatie

Share This Post

Cars

Seat Belt Installatie

Veiligheidsgordels zijn een essentiële vorm van auto-veiligheidsvoorzieningen. Ze hebben vele levens gered en voorkwam nog meer verwondingen omdat ze werden ingevoerd. Het hebben van een goede en werkende veiligheidsgordel maakt elk voertuig veiliger

AdvertisementVeiligheidsgordels zijn een essentiële vorm van auto-veiligheidsvoorzieningen. Ze hebben vele levens gered en voorkwam nog meer verwondingen omdat ze werden ingevoerd. Het hebben van een goede en werkende veiligheidsgordel maakt elk voertuig veiliger voor de inzittenden. Als u een versleten of beschadigde veiligheidsgordel, kan het niet bieden zo veel bescherming in geval van een ongeval en moet worden vervangen. U kunt uzelf de kosten van een bezoek aan een reparatiewerkplaats door het installeren van de veiligheidsgordel zelf.

Wat je nodig hebt

schroevedraaier

Socket of wrench set

schilderstape

Verwijder de plastic covers van alle veiligheidsgordel bouten het. Wrik de randen met de schroevendraaier en de clips moet knallen. In sommige auto's kan de plastic een schroef vast te houden op zijn plaats. Als u de rand te tillen, te onderzoeken op het punt van de weerstand voor een schroef, en verwijder deze indien nodig.

Ontgrendelen de veiligheidsgordel clip van de binnenkant van de auto. De bout is soms vrij lang, dus zorg ervoor dat je genoeg ruimte door het schuiven van de zitting naar voren en naar achteren totdat je doet. Wip draden verbonden aan de clip, als onderdeel van de veiligheidsgordel waarschuwingssysteem, en het gebruik van tape van de schilder om ze plaats te houden, zodat ze niet buiten het bereik te schuiven onder het zadel.

Verwijder de riem zelf. Verwijder eerst de ankerbout. Dit is dicht bij de grond op de buitenmuur van het passagierscompartiment. Het is aan het einde van de veiligheidsgordel bevestigd. Draai de bout los en verwijder de riem. Nogmaals, de bout is vrij lang, dus zorg ervoor dat je de stoel te bewegen om jezelf de ruimte te geven.

Verwijder de bout die de schouder gids in zijn plaats. Deze bevindt zich meestal in het bovenste derde van de deurstijl. Het is heel gemakkelijk te vinden --- volg gewoon de gordel uit de laatste bout die u hebt verwijderd.

Verwijder de bout die de spanrol op zijn plaats. De spanner wordt ofwel aan de onderzijde van de deurstijl, dichtbij waar de ankerbout verwijderd of ergens tussen de schouder gids en de ankerbout. Volg de autogordel vanaf de schouder gids en het zal makkelijk te vinden zijn.

Neem de nieuwe spanrol en zet het op dezelfde plaats waar u de oude uit verwijderd. Bout het naar beneden stevig met dezelfde bout dat de laatste op zijn plaats gehouden. U kunt ook de bout vervangen als het versleten of verbogen.

Trek de gordel voorzichtig en vervang de schouder gids door bouten het terug in zijn hol in het bovenste derde van de deurstijl. Zorg ervoor dat de bout is mooi en strak, maar de schouder gids kan nog steeds draaien. Dit is essentieel voor comfort.

Neem het uiteinde van de band en trek het naar beneden naar de vloer. Bout het einde van de band in de vloer met de ankerbout weer. Zorg ervoor dat de bout strak.

Naar de andere kant van de zitting. Verwijder de tape van de sensor draad en klem de sensor draad aan de nieuwe veiligheidsgordel clip. Grendel de veiligheidsgordel clip in te laten plaatsvinden.

Test de riem van bokken en unbuckling het, trekken aan het en rukken het zo dat het vergrendelt om te controleren of alles werkt voordat u de kunststof panelen opnieuw te installeren. Alles proberen om een ​​probleem te vinden --- is het beter om het nu te vinden dan wanneer je een ongeval hebt.

Vervang de kunststof panelen die de bouten. Het kan nodig zijn om ze vastschroeven.

Hints

Test de veiligheidsgordel zo goed als je kan voor het rijden overal met hem op zijn plaats.

Soms kunt u verwijderen van de zitting door los te draaien uit zijn frame. Dit geeft je meer ruimte te geven. De meeste zetels hebben vier bouten die kunnen worden benaderd vanuit onder de zitting. Probeer het maar als je problemen hebt met het bereiken van alle veiligheidsgordel bouten het.

Laat de sensor draad losgekoppeld of verander de fabriek veiligheidsgordel sensor in any way.

Gebruik nooit een auto zonder gordel geïnstalleerd of met een kapotte of niet goed gemonteerd autogordel.

Share This Post