Index / Careers & Work / Schuldeiser Clerk Job Description

Share This Post

Careers & Work

Schuldeiser Clerk Job Description

Bedrijven en overheidsinstellingen, zoals lokale politiediensten, kon niet de factuur of boetes collectie zo efficiënt beheren zonder klerken schuldeisers. Deze bedienden onderhouden rekeningen van alle schuldeisers, een nummer dat vaak in de duizend

AdvertisementBedrijven en overheidsinstellingen, zoals lokale politiediensten, kon niet de factuur of boetes collectie zo efficiënt beheren zonder klerken schuldeisers. Deze bedienden onderhouden rekeningen van alle schuldeisers, een nummer dat vaak in de duizenden voor grote bedrijven. Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics classificeert klerken schuldeisers als "boekhouding, accounting en auditing bedienden." Salarissen voor bedienden schuldeisers variëren, afhankelijk van hun geografische ligging en ervaring.

Primaire Taken

klerken schuldeisers nemen telefoongesprekken en antwoord facturering vragen van particuliere en zakelijke klanten. Zij adviseren ook die met delinquent accounts op de benodigde acties. klerk Een schuldeiser kan ook speciale betaling plannen voor de schuldeisers te regelen, met goedkeuring van haar leidinggevende, of het initiatief juridische actie of collecties voor delinquent accounts. Deze boekhoudkundige griffiers noteer de data voor alle transacties, voor te bereiden facturen voor klanten en onderhouden database records van alle betalingen.

Werkomgeving

In 2012, 28 procent van de klerken alle schuldeisers 'werkte in professionele, wetenschappelijke en technische diensten of voor klein- en groothandelaars, de BLS gemeld. Een kwart van hen werkte in deeltijd. klerken meeste schuldeisers 'werken in kantoren tijdens de normale kantooruren - 08:00-17:00, van maandag tot vrijdag, hoewel sommige' s avonds en in het weekend kunnen werken, afhankelijk van hun werkgevers. Werk kan soms stressvol, omdat de meeste bedrijven hebben de termijnen voor de verwerking van transacties en betalingen te verzamelen.

Opleiding en kwalificaties

De minimale opleidingseisen voor klerk van een schuldeiser was een middelbare school diploma of algemene ontwikkeling certificaat leerzaam. Sommige werkgevers kunnen klerken schuldeisers eisen te nemen en certificatie-examens door het Instituut van erkende Boekhouders en de National Association of Certified Public Boekhouders. Om te kwalificeren voor certificatie-examens, moet klerken crediteuren ten minste twee jaar full-time boekhouding ervaring te hebben. Een passerende rang is meestal 80 procent, volgens de BLS.

gemiddeld Salarissen

Het gemiddelde salaris voor klerken schuldeisers waren $ 37.250 met ingang van mei 2013, volgens de BLS. De top 10 procent verdiende meer dan $ 55.170 per jaar. klerken Crediteuren ', die voor de US Postal Service werkte verdiende de hoogste jaarlijkse salaris van $ 59.280, terwijl die in de effecten en grondstoffen industrie gemiddeld $ 51.590. Washington, DC, de werkgevers betaald klerken hun schuldeisers 'het meest op $ 51,640, gevolgd door die in Connecticut - $ 42.690.

Advancement kansen

Met één of meer jaar ervaring, kan klerk van een schuldeiser een junior accountant door het verkrijgen van een associate degree in de boekhouding worden. Junior accountants helpen accountants maken jaarrekening, voor te bereiden belastingen voor particuliere en zakelijke klanten en het beheer van zakelijke budgetten. klerken crediteuren moeten bachelors in de boekhouding tot accountants. Veel accountants verbeteren van hun carrière door als Certified Public Accountants, die vereist dat het passeren van de vierdelige Uniform CPA Onderzoek door het American Institute of Certified Public Accountants.

job Outlook

De BLS geen banen voor bedienden schuldeisers te volgen. Zij schat een 11 procent toename van de werkgelegenheid voor de boekhouding, accounting en auditing klerken, met inbegrip van de schuldeisers 'klerken, 2012-2022, die op gelijke voet met het nationale gemiddelde van 11 procent voor alle taken. Het aantal banen voor boekhouding, accounting en auditing klerken is meestal afhankelijk van de economie, het verhogen van bij sterke economieën. De recente financiële crisis in de Verenigde Staten geleid tot wetgeving voor een grotere controle van de boekhouding, die ook banen voor boekhouding, accounting en auditing bedienden moeten toenemen.

Share This Post