Index / Huis / Salt-Pool Problemen

Share This Post

Huis

Salt-Pool Problemen

Een zout zwembad maakt gebruik van grote hoeveelheden keukenzout opgelost in het zwembadwater chloor dat het zwembad schoon houdt maken. Het zoutgehalte van een zout zwembad 3000 ppm, hetgeen minder zout dan in menselijke tranen. corrosie Zout is een

AdvertisementEen zout zwembad maakt gebruik van grote hoeveelheden keukenzout opgelost in het zwembadwater chloor dat het zwembad schoon houdt maken. Het zoutgehalte van een zout zwembad 3000 ppm, hetgeen minder zout dan in menselijke tranen.

corrosie

Zout is een corrosief materiaal en kan de levensduur van uw zwembad apparatuur te korten. De oudere zoutwater systemen vereist meer zout dan de nieuwere; de nieuwere zijn minder schadelijk voor de apparatuur dan de oudere.

lage Chloor

Als de generator niet goed werkt of er niet voldoende zout in het zwembad, is er niet genoeg chloor om het water schoon te houden. Meestal een oogje op de elektrolytische cel voor de opbouw en het testen van het zoutgehalte van het water kan helpen voorkomen dat dit probleem.

Stabilizer

Aangezien zoutwaterzwembaden niet verpakt chloor om het zwembad schoon, ze niet krijgen cyanuurzuur, een ingrediƫnt toegevoegd verpakte chloor dat het chloorgehalte stabiliseert en maakt het langer. Als uw cyanuurzuur laag zijn, zal chloor het zwembad sneller te ontsnappen en de generator zal meer moeten lopen. Hierdoor kan de generator voortijdig falen. Het toevoegen van cyanuurzuur kan helpen bestrijden dit.

Share This Post