Index / Careers & Work / Salaris voor een Courier Driver

Share This Post

Careers & Work

Salaris voor een Courier Driver

The North Carolina Bureau van State Personeel legt uit dat een koerier chauffeur is een persoon die informatie en benodigdheden levert. Courier drivers zorgen voor items zoals brieven, kantoorbenodigdheden, cheques, medische monsters, en andere pakke

AdvertisementThe North Carolina Bureau van State Personeel legt uit dat een koerier chauffeur is een persoon die informatie en benodigdheden levert. Courier drivers zorgen voor items zoals brieven, kantoorbenodigdheden, cheques, medische monsters, en andere pakketten.

Functie

De meeste koerier chauffeurs volgen een regelmatige routine. De bestuurder heeft meestal een geplande dag van levering en pick-ups die plaatsvinden langs een toegewezen route.

kwalificaties

Omdat een groot deel van de dag de koerier bestuurder wordt besteed aan het besturen van een voertuig, is het noodzakelijk dat de bestuurder over een geldig rijbewijs's. De bestuurder moet ook in staat zijn om een ​​schone auto te onderhouden en hebben een duidelijke rij-record.

Fysieke gezondheid

In sommige driver koerier posities, lichamelijke conditie is verplicht. Sommige koerier stuurprogramma's nodig te tillen en dragen zware pakketten.

overwegingen

Naast het feit dat een goede chauffeur en fysiek fit, moet koerier chauffeurs ook in staat zijn om een ​​kaart te lezen en het berekenen van de kortste rijtijd om te komen tot een bestemming. Het hebben van een praktische kennis van de gemeentelijke straten en rijksweg systemen is nuttig.

Salaris

Volgens Indeed.com, het nationale gemiddelde salaris van een koerier chauffeur is $ 28.000. Naast een basissalaris, sommige bedrijven bieden voordelen pakketten die de gezondheidszorg dekking en 401 (k) plannen omvatten.

Share This Post