Index / Persoonlijke financiën / Salaris van Hotel Stewards

Share This Post

Persoonlijke financiën

Salaris van Hotel Stewards

Een hotel steward wordt vaak aangeduid als een maitre d'hotel of gewoon als de maitre d '. De titel, vrij vertaald in het Engels, betekent dat de meester van de vestiging. Een hotel steward dient als de ober van dineren onderneming van een hotel en h

AdvertisementEen hotel steward wordt vaak aangeduid als een maitre d'hotel of gewoon als de maitre d '. De titel, vrij vertaald in het Engels, betekent dat de meester van de vestiging. Een hotel steward dient als de ober van dineren onderneming van een hotel en heeft plichten lijken op die van een keuken toezichthouder in een restaurant of cafetaria, op basis van de "Dictionary of Occupational Titles." inkomen Een hotel steward kan worden beïnvloed door haar locatie.

National Lonen

Hotel stewards kunnen worden doorverwezen door een aantal arbeidsongevallen titels, waaronder food service director, executive chef, food service manager en restaurant manager. Het Amerikaanse ministerie van Bureau of Labor Statistics Arbeid omvat deze hospitality professionals in de bezetting van de eerste lijn supervisors / managers van voedselbereiding en serveren werknemers. Het gemiddelde jaarinkomen van hotel stewards was $ 31.770 met ingang van mei 2010, volgens de BLS. De top 10 procent van hotel stewards verdiende meer dan $ 47.630 per jaar. De middelste 50 procent verdiende tussen de $ 23.120 en $ 38.230 per jaar.

regionale Lonen

lonen Een hotel rentmeester kan variëren op basis van het deel van het land waar ze werkt. Stewards die in Californië werkte verdiend gemiddelde jaarlijkse loon van $ 30.960 met ingang van mei 2010, volgens de BLS. Stewards die in het District of Columbia werkte behoorden tot de meest vergoed in het land, met een gemiddelde jaarlijkse loon van $ 41.000. Hotel stewards die in Mississippi werkte verdiend gemiddelde loon van $ 26.930 per jaar, terwijl hun collega's in Connecticut verdiende de gemiddelde jaarlijkse loon van $ 36.790.

Employment Type

Het type van het hotel een steward werkt voor haar loon kunnen beïnvloeden. Hotel stewards die de reiziger accommodatie industrie gewerkt verdiend gemiddelde jaarlijkse loon van $ 36.930 met ingang van mei 2010, volgens de BLS. Degenen die in het casino hotels gewerkt verdiend gemiddelde loon van $ 37.370 per jaar, terwijl stewards bij rooming en pensions verdiende gemiddelde jaarlijkse loon van $ 31.600.

werkgelegenheid Overwegingen

Nieuwe kansen op werk voor hotel stewards moeten groeien met ongeveer zes procent tussen 2008 en 2018, volgens de BLS, wat lager is dan de groei voor alle taken. Competitie voor steward jobs bij high-end hotels moeten intens zijn. Degenen die business training en ervaring kan de grootste kansen op werk hebben. Deze categorie werkgelegenheid heeft van oudsher een hoog percentage van de omzet als gevolg van de lange uren en het snelle tempo van de industrie.

Share This Post