Index / Bedrijf / Salaris van een Aquarist

Share This Post

Bedrijf

Salaris van een Aquarist

Een aquariaan is in feite een dierenverzorger in duikuitrusting. Net als een dierenverzorger, een aquariaan zorgt voor vele soorten dieren die in de zee leven, met inbegrip van mariene zoogdieren zoals zeeotters, dolfijnen en zeeschildpadden. Ook bet

AdvertisementEen aquariaan is in feite een dierenverzorger in duikuitrusting. Net als een dierenverzorger, een aquariaan zorgt voor vele soorten dieren die in de zee leven, met inbegrip van mariene zoogdieren zoals zeeotters, dolfijnen en zeeschildpadden. Ook betrokken bij het behoud van soorten projecten en het openbaar onderwijs over het leven in de zee, een effectieve aquariaan gaat over de wezens ze verzorgt en is bereid om fysiek zwaar werk te doen in alle weersomstandigheden gepassioneerd.

Salaris

Aquarianen, geclassificeerd als non-farm dierverzorgers door het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics, verdiende een gemiddelde jaarsalaris van $ 22.070, met een bereik van $ 16.050 tot $ 39.010, volgens bureau data. Net als de meeste banen, is de jaarlijkse beloning op basis van de eigen ervaring, opleiding, soort faciliteit en de regio van het land. Aquarianen werken voor federale en nationale overheid faciliteiten, bijvoorbeeld, verdienen ongeveer $ 10.000 meer per jaar dan die in private en non-profit faciliteiten.

Baanplichten

Aquarianen besteden veel van hun tijd werken in het water, voeding en anders de zorg voor zeedieren. Zij bewaken de gezondheid en het gedrag van de dieren; eten bereiden en met de hand voeden de vis; en train zeezoogdieren, niet alleen voor het aquarium bezoekers te vermaken, maar om de zorg voor de dieren gemakkelijker. Verbindingen, bijvoorbeeld, kan worden getraind te komen wanneer genoemd; tolereren human touch; en rollen over, zodat de aquariaan of dierenarts kan voor hen zorgen. Aquarianen ook toezien op de waterkwaliteit, de temperatuur en de tank staat, onderhoud en vervanging van apparatuur als dat nodig is. Dit soort uitgebreide zorg is niet een maandag tot en met vrijdag dagelijks werk, dus aquarists lange uren en verschillende ploegen, ook op feestdagen en in het weekend kunnen werken.

kwalificaties

Een bachelor's degree - in de biologie, mariene wetenschappen, behoud biologie of zo├Âlogie - is de minimale onderwijs vereiste voor een professionele aquariaan. Zij is gespecialiseerd in maritieme opleiding zoogdier kan een bachelor's degree in het gedrag van dieren of psychologie. Een aquariaan moet ook vrijwilliger of stage-ervaring in een aquarium, dierentuin of onderzoekslaboratorium, en zijn een gecertificeerd duiker voor het aanbrengen. Omdat hij soms reist om te helpen het verzamelen van mariene monsters, moet hij ook beschikken over een geldig paspoort voor internationale reizen.

Carriere vooruitzichten

De vraag naar aquarianen en andere niet-agrarische dierverzorgers naar verwachting toenemen met 21 procent tussen 2008 en 2018, het Bureau of Labor Statistics rapporten. Aquarianen gespecialiseerd in de zorg voor en de opleiding van zeezoogdieren, echter, zal zware concurrentie voor banen worden geconfronteerd. Degenen met ervaring in de zorg voor zeedieren in een verscheidenheid van omgevingen zal waarschijnlijk hebben betere vooruitzichten op een baan.

Share This Post