Index / Cars / S10 Fender Removal

Share This Post

Cars

S10 Fender Removal

De Chevy S-10 pick-up truck is een kleine, twee-deurs truck met een vier-cilinder motor. De spatborden zijn aan de voorkant links en rechts van de motorruimte aan de buitenkant van de truck en help de motor en het frame te beschermen, terwijl het ver

Advertisement

De Chevy S-10 pick-up truck is een kleine, twee-deurs truck met een vier-cilinder motor. De spatborden zijn aan de voorkant links en rechts van de motorruimte aan de buitenkant van de truck en help de motor en het frame te beschermen, terwijl het verbergen van het metalen frame van de truck. Je hebt een basiskennis van het koetswerk op deze truck aan de spatborden correct te verwijderen uit de lijst, evenals het juiste gereedschap.

Wat je nodig hebt

Cross handvatmoersleutel

Floor jack

2 verstelbare jack stands

Ratchet set

Assistent

Draai de moeren van beide voorwielen met behulp van het kruis lug moersleutel. Til de voorkant van de S-10 van de grond met behulp van de krik. Plaats de twee jack staat onder de rechter en linker zijde van het frame net achter de voorwielen. Laat de voorkant van de truck op de twee verstelbare jack stands.

Verwijder de wielmoeren van beide voorwielen met behulp van het kruis lug moersleutel. Trek de voorste wielen van het frame en zet de wielen opzij.

Verwijder de bouten uit de plastic wiel putdeksel met behulp van de ratel set en verwijder het deksel van het frame van de S-10. Verwijder de bouten uit achter het kozijn, langs de bovenrand van de fender, naast de bumper en naast de radiator via de ratel set.

Open de kap van de S-10 en verwijder de bouten uit langs de bovenrand van de motorruimte die zich wanneer de kap verbonden met het frame aan de zijkant. Zodra u de laatste bout te verwijderen, moet uw assistent trek het spatbord uit of het zal gewoon vallen en beschadigd raken.

Hints

Deze stappen werken voor beide zijden spatborden. De boutmaten zal anders tussen de modellen, dus je moet een ratel set zal nodig hebben om de juiste maat sockets te krijgen. De wielmoer grootte zal variƫren ook, dus je een kruis lug sleutel nodig.

Share This Post