Index / Onderwijs / Rosetta Stone Kan niet detect een Speech Component

Share This Post

Onderwijs

Rosetta Stone Kan niet detect een Speech Component

In het verleden hebben veel mensen geprobeerd het leren van een nieuwe taal door het volgen van lessen en het oefenen met medestudenten. Echter, sommige studenten vinden dat ze niet de taal te behouden na de les beëindigd omdat ze niet werden oefenen

Advertisement

In het verleden hebben veel mensen geprobeerd het leren van een nieuwe taal door het volgen van lessen en het oefenen met medestudenten. Echter, sommige studenten vinden dat ze niet de taal te behouden na de les beëindigd omdat ze niet werden oefenen op een consistente basis. Vanaf het moment van publicatie, Rosetta Stone biedt een alternatief taalverwerving softwareprogramma, zodat gebruikers om te oefenen spreek- en luistervaardigheid. Maar, kan de software problemen met de toespraak component te ontwikkelen, waarbij eenvoudig oplossen van problemen technieken.

Rosetta Stone Features

Rosetta Stone is een set van genivelleerd taalcursussen gegeven op de computer. Gebruikers spreken en luisteren naar de taal over een headset en microfoon, het cultiveren van uitspraak en begrip. Gebruikers verbinding maken met andere taalleerders via het internet, waardoor ze om te oefenen spreken net als in een klaslokaal ervaring.

speech Installer

Veel problemen met de toespraak component kan worden opgelost door te controleren of de installatie van software. De toespraak component werkt alleen wanneer de toespraak installer software correct op de computer is geïnstalleerd. Aangezien het installatieprogramma gedeelte een optioneel onderdeel zal de spraak installateur niet worden toegepast op de computer van het individu, waardoor geen spraak component. Zorg ervoor dat u de toespraak installer te installeren tijdens de eerste Rosetta Stone taal software-installatie. Als je merkt dat je het niet hebt, verwijdert u de software en vervolgens opnieuw te installeren met de toespraak component.

Microfoon

Veel computers worden geleverd met geïntegreerde microfoons. Zorg ervoor dat de microfoon is ingeschakeld en functioneert, door het te gebruiken in een andere geïnstalleerde programma's, zoals een geluidsrecorder. De toespraak component werkt niet als de microfoon is uitgeschakeld of defect. Controleer ook of Rosetta Stone probeert om toegang te krijgen tot de microfoon door het controleren van de standaard audio-selectie apparaat binnen de software. Rosetta Stone kan betalingsproblemen hebben gehad tot een onjuiste audioapparaat.

Internet toegang

Computer firewalls en anti-virus programma's kan de toespraak component belemmeren functioneren. Zorg ervoor dat deze programma's worden uitgeschakeld tijdens de Steen van Rosetta gebruik. De toespraak component moet Internet toegang voor de activering.

koptelefoon

Elke computer microfoon reageert anders met Rosetta Stone's software. Probeer een spraakherkenning headset, in tegenstelling tot geïntegreerde microfoon van de computer. Sommige computer microfoons niet goed functioneren met Rosetta Stone's toespraak component. Een aparte headset zal helpen verlichten eventuele toekomstige problemen.

Share This Post