Index / Reizen / Romantische uitjes in Ohio voor Twee in de winter

Share This Post

Reizen

Romantische uitjes in Ohio voor Twee in de winter

Ohio winters koud kan zijn, met een gemiddelde temperatuur in de lage jaren dertig. De staat krijgt ook zijn aandeel in de sneeuw. Veel koppels vinden dat de winter is de perfecte tijd voor een romantisch uitje in Ohio. Sommigen willen de geneugten v

Advertisement

Ohio winters koud kan zijn, met een gemiddelde temperatuur in de lage jaren dertig. De staat krijgt ook zijn aandeel in de sneeuw. Veel koppels vinden dat de winter is de perfecte tijd voor een romantisch uitje in Ohio. Sommigen willen de geneugten van de winter weer te omhelzen voordat knuffelen in de voorkant van een warme open haard, terwijl anderen zijn blij om te overwinteren in hun suite zo veel mogelijk.

Ultimate Koppeltijdrit

Als uw idee van de perfecte romantische uitje is om buiten het koude weer vergeten en gewoon genieten van een nacht of twee van particuliere paar keer, de HideAway Country Inn in Bucyrus is een goede keuze. De herberg, die ongeveer een uur ten noorden van Columbus, is gespecialiseerd in romantische uitjes, het aanbieden van een "Stuck in Ohio Winter Getaway" en een aantal "For Lovers Only" pakketten.

U kunt kiezen uit een van de zes luxueuze loft suites van de herberg, allemaal met een open haard en een jacuzzi. Op uw verzoek kunt u champagne, rozen en kaarsen wachten in uw kamer. Na een romantisch diner bij kaarslicht in het restaurant, terug naar uw suite voor een koppels massage. In de ochtend, zult u genieten van het ontbijt op uw kamer, evenals een late check-out.

HideAway Country Inn
1601 State Route 4
Bucyrus, OH 44820
419-562-3013
hideawayinn.com

Ski and Stay

Koppels die genieten van tijd doorbrengen in de kou, sneeuw weer voordat binnen voor romantiek zou een winter uitje in Mansfield beschouwen, bekend als de "ski hoofdstad van Ohio." Snow Trails Winter Resort heeft 15 routes, met een langste run van 2.000 voet . Gelegen tussen Cleveland en Columbus, het resort maakt gebruik van door de mens veroorzaakte sneeuw naar optimale sneeuwcondities de hele winter.

Na een dag op de piste, skiƫn tot aan de deur van je eigen huisje in het Spruce Hill Inn & Cottages, gelegen naast Snow Trails. De herberg biedt een romantisch uitje pakket met een veer bed, "sweetheart breakfast" en zijde rozenblaadjes in de kamer. U kunt een koppels massage te vragen in de kamer, dan genieten van een avond alleen. Alle huisjes hebben een elektrische open haard en een jacuzzi.

Snow Trails Winter Resort
3100 Possum Run Road
Mansfield, OH 44903
800-644-6754
snowtrails.com

Spruce Hill Inn & Cottages
3230 O'Possum Run Road
Mansfield, OH 44903
419-756-2200
sprucehillinn.com

Stap terug in de tijd

Ohio Amish Country is een populaire bestemming voor koppels. The Red Maple Inn, gelegen op minder dan een uur ten oosten van Cleveland in Amish gemeenschap Geauga County, biedt een ideale setting voor een winter uitje. Deze AAA Four Diamond Award-winnende Inn beschikt over 17 kamers en een suite, allen met jacuzzi. Corner kamers met open haard en een balkon hebben uitzicht op het omliggende platteland. Een luxe continentaal ontbijt is inbegrepen, en massagebehandelingen op de kamer zijn beschikbaar.

Na de check-in op een vrijdag of zaterdag 's avonds, genieten van gratis wijn, kaas en hors d'oeuvres, ga dan langs de weg voor een romantische maanlicht sledetocht. Ma en Pa's Gift Shack biedt slechts koppels-rijdt op reservatie elke winter weekend, het weer het toelaat. Na de rit, hebben een aantal warme chocolademelk, koffie en koekjes bij de open haard in Ma en Pa's 1820 blokhut voordat we terug naar uw kamer bij het Red Maple Inn.

Red Maple Inn
14.707 Zuid-Cheshire (Route 700)
Burton, OH 44021
440-834-8334
redmapleinn.com

Ma & Pa's Gift Shack
15161 Grote Markt Road (SR 422)
Burton, Ohio (Troy Township) 44.021
440-548-5521
maandpas.com

Share This Post