Index / tech / Risico van het gebruik van een PC zonder een Antivirus

Share This Post

tech

Risico van het gebruik van een PC zonder een Antivirus

Terwijl de anti-virus software op uw computer beschermt tegen een verscheidenheid van bedreigingen van de veiligheid, het kan ook vertragen de prestaties van uw systeem en de kosten een aanzienlijke hoeveelheid geld. Het is niet verstandig, maar moge

AdvertisementTerwijl de anti-virus software op uw computer beschermt tegen een verscheidenheid van bedreigingen van de veiligheid, het kan ook vertragen de prestaties van uw systeem en de kosten een aanzienlijke hoeveelheid geld. Het is niet verstandig, maar mogelijk niet gebruiken.

Worst-Case Scenario

Wanneer het elimineren van een veiligheidsmaatregel, is het een goed idee om de ergste dat zonder dat het zou kunnen gebeuren te schatten. Het ergste soort virus rustig zal stelen van gevoelige persoonlijke informatie van uw computer, zoals creditcardnummers, bank routing-nummers, en de sociale zekerheid, zonder ooit te laten weten.

Internet gebruik Zonder Anti-Virus Protection

Niet met een anti-virus beperkt uw navigatie naar websites die u kent en vertrouwt, maar ook deze websites kunnen worden 'spoofed' (dat wil zeggen, vervalst), door samenwerking met een verborgen virus op uw computer.

E-mail Zonder Anti-Virus Protection

Op dezelfde manier moet je waarschijnlijk niet e-mail te openen van mensen die je niet kent, maar u kunt dit onvermijdelijk vinden, wat leidt tot het systeem binnendringen op basis van een virus het benutten van de zwakke punten in het ontwerp van uw internetbrowser.

Netwerken zonder Anti-Virus Protection

In principe zal een nabije computer die verbinding maakt met de jouwe waarschijnlijk besmet, omdat computervirussen zijn gespecialiseerd in het maken van kopieën van zichzelf en de distributie van deze kopieën - soms via e-mail.

Software installatie

Het internet staat vol met hulpprogramma downloads die beweren dat ze "te optimaliseren" van uw computer, en vol downloads doen alsof ze iets legitiem zijn. Elke applicatie die u downloadt en installeert een bedreiging vormt.

Share This Post