Index / Huis / Riool Root Snijgereedschap

Share This Post

Huis

Riool Root Snijgereedschap

Een geblokkeerde riolering pijp veroorzaakt grote schade, waaronder zelfs een back-up riolering in uw huis. Boomwortels zijn een belangrijke reden waarom riolering verstopt raken. De wortels blokkeren uitgangen of zelfs te laten groeien in de pijp, k

AdvertisementEen geblokkeerde riolering pijp veroorzaakt grote schade, waaronder zelfs een back-up riolering in uw huis. Boomwortels zijn een belangrijke reden waarom riolering verstopt raken. De wortels blokkeren uitgangen of zelfs te laten groeien in de pijp, kraken en breken. Om wortels te verwijderen uit uw riolering, moet u het juiste gereedschap. Altijd houden bomen een voldoende afstand van septische en rioolstelsels. In het algemeen, de grootte van de boom is bepalend voor de afstand die je nodig hebt om het te planten. Bijvoorbeeld, plant een 30-foot eiken 30 voet afstand van de riolering.

Kettingzaag

U moet eerst alle bomen in de buurt van uw riolering systeem te verwijderen. Als je weg duidelijk de huidige wortels, moet je nog steeds om te gaan met hen in de toekomst als de boom is er nog steeds. Kettingzagen zijn meestal elektrische of gas. Als je in de buurt van een stopcontact, kunt u een elektrische, snoer kettingzaag te gebruiken. Zo niet, dan te investeren in zowel een gas of draadloze, batterij-aangedreven kettingzaag. Zorg ervoor dat uw kettingzaag scherp alvorens het te gebruiken, en nooit gewoon gebruik maken van de bar tip die kan leiden tot de kettingzaag om achteruit te schoppen. Draag altijd handschoenen en een veiligheidsbril bij het gebruik van een kettingzaag.

Hydrojetter

Deze tool maakt gebruik van zowel waterdruk en roterende tips op te ruimen puin en doorgesneden wortels. De Hydrojetter duwt tussen 17 en 18 liter water per minuut door de pijp en creƫert tot 4000 pounds per square inch (psi). Het hoofd van het gereedschap is voorzien van kleine tips, en deze tips zijn meestal gemaakt van draad. De tips draaien met een snelheid tussen de 20.000 en 50.000 omwentelingen per minuut volgens Lowe's Home Improvement winkel. Deze tool is erg duur, maar u kunt het huren.

Slang

Een riool slang of vijzel is een apparaat dat door middel van een rioolbuis beweegt en helpt u eventueel vuil uit het riool muren te verwijderen. Aangezien het hoofd van de vijzel heeft scherpe messen, het snijdt ook enkele wortels verstopping van de end of opknoping de hele pijp. Een riool slang is meestal bevestigd aan een staalkabel, en wordt in de opening van de buis. Deze kabel is verbonden met een machine die mechanisch dwingt de avegaar door de pijp. Het riool slang is zeer flexibel en gemakkelijk verplaatst over de lengte van de buis.

Schorpioen

Een schorpioen snijder werkt via pneumatische en het mes zit op het uiteinde van een slang. De tool dankt zijn naam aan de drie messen aan het uiteinde van de kop, en deze bladen eruit schorpioen benen. De schorpioen frees roteert zeer snel, en het verwijdert elke vorm van verstopping, met inbegrip van boomwortels. Meestal is de kotters hebben een videocamera, die u helpen uw weg te navigeren door de buis.

Share This Post