Index / Careers & Work / Rig Elektricien Training

Share This Post

Careers & Work

Rig Elektricien Training

Rig elektriciens werken op booreilanden en in andere maritieme omgevingen, op zoek na de high-voltage power generatie systemen, motoren, controles en apparatuur speciaal ontworpen voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. Gespecialiseerde oplei

AdvertisementRig elektriciens werken op booreilanden en in andere maritieme omgevingen, op zoek na de high-voltage power generatie systemen, motoren, controles en apparatuur speciaal ontworpen voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. Gespecialiseerde opleiding wordt meestal uitgevoerd voor de kust gaan.

overwegingen

Rigs en maritieme omgevingen bieden weinig fysieke ruimte voor mensen en technische apparatuur, zodat de offshore bedrijven de voorkeur aan opgeleid personeel die geen instructeurs nodig hebben huren. Rig elektricien opleiding en werkgelegenheid zullen voornamelijk worden aangeboden aan industriƫle elektriciens die worden gebruikt voor het behoud van grote high-voltage apparatuur en systemen.

Kenmerken

Rig elektricien opleiding omvat onderhoud van elektrische apparatuur voor gevaarlijke zones, high-voltage switching, noodsituaties, het gebruik van draagbare gas-detectie-apparatuur en operationele procedures op eilanden. Veel natuurlijk providers zijn onder andere fysieke fitness training en assessments in hun cursussen om kandidaten voor de zware omstandigheden op zee te bereiden.

Time Frame en tarieven

Providers verwachten aanvragers training in high-voltage transmissie te hebben gehad voordat u zich aanmeldt voor rig elektricien training. Cursussen duren vijf dagen en kost ongeveer $ 4000. De kosten worden meestal betaald door de werkgevers in de gas- en olie-industrie die wensen om nieuwe medewerkers voor te bereiden voor offshore werk.

Share This Post