Index / Careers & Work / Restaurant Marketing Manager Verantwoordelijkheden

Share This Post

Careers & Work

Restaurant Marketing Manager Verantwoordelijkheden

Een restaurant marketing manager is verantwoordelijk voor het effectief promoten van haar eetcafe om de verkoop te genereren. Grotere restaurant ketens kunnen dit werk via verschillende regionale kantoren te coördineren, terwijl kleinere winkels een

AdvertisementEen restaurant marketing manager is verantwoordelijk voor het effectief promoten van haar eetcafe om de verkoop te genereren. Grotere restaurant ketens kunnen dit werk via verschillende regionale kantoren te coördineren, terwijl kleinere winkels een specifiek individu afhandelen van alle marketing inspanningen kunnen hebben.

Helpen Werknemers Begrijp de strategie

Een restaurant marketing manager moet duidelijk communiceren van zijn strategie om de werknemers, zodat iedereen haar rol in de uitvoering ervan begrijpt. Op een groot restaurant groep, kan dit een moeilijke onderneming, afhankelijk van het totale aantal winkels en de werknemers. Bijvoorbeeld, als een nieuw menu-item wordt getest in een regio van het land, moet het restaurant marketing manager ervoor te zorgen dat de werknemers volledig worden geïnformeerd over eventuele speciale prijzen voor de promotie-item. Hij kan het restaurant interne website werknemer, bedrijf nieuwsbrief, of een andere middelen te gebruiken om de doelgroep werknemer bevolking te voeden.

Het verhogen van Web Presence

Toenemende aanwezigheid op het web van een restaurant of restaurant groep is een belangrijke verantwoordelijkheid van een restaurant marketing manager. Dit kan betekenen dat het toezicht op de werknemers die verantwoordelijk zijn voor het updaten van de website en social media sites van het restaurant, of het doen van de werken zelf toen gebruikt voor een plaatselijke eetcafe. Een marketing manager houdt bij zowel positieve als negatieve feedback van klanten op ratings websites en maakt gebruik van sociale media zoals Twitter en Facebook om direct te communiceren met klanten.

Event Planning & Promotions

Een restaurant marketing manager kan liefdadige fundraisers, restaurant jubilea en andere speciale evenementen om klanten te trekken hosten. Hij kan ook degene die de organisatie van de evenementen en de behandeling van hun logistiek te zijn, als hij werkt voor een kleine, niet-franchise restaurant. Hij werkt met lokale media zoals kranten en radio om het publiek bewust van deze gebeurtenissen te verhogen en het maximaliseren van de klant aanwezig. Bij het sponsoren van een fundraiser, zou hij zorgen voor een deel van de verkoopopbrengst te worden gedoneerd aan een charitatieve organisatie, waardoor positieve publiciteit vergaren en het benadrukken van het restaurant steun van de lokale gemeenschap.

Onderwijs en ervaringseisen

In aanvulling op een belang in de horeca moet een restaurant marketing manager ook directe ervaring in het werken in de reclame, sales, marketing of een andere verwante veld. Extra ervaring kan worden opgedaan via een marketing stage bij een agentschap of bedrijf. Een bachelor's degree in marketing, public relations, of een andere communicatie-gerelateerd veld kan ook nodig zijn, afhankelijk van de werkgever.

Share This Post