Index / tech / Resolutie van de Acer Crystal Eye webcam

Share This Post

tech

Resolutie van de Acer Crystal Eye webcam

Uw Acer netbook of laptop webcam van Acer Crystal Eye is een niet-verwijderbare component waarmee je communiceren met anderen visueel met behulp van uw systeem internetverbinding. schermresolutie van de webcam is 1280 x 1024 pixels en levert een held

AdvertisementUw Acer netbook of laptop webcam van Acer Crystal Eye is een niet-verwijderbare component waarmee je communiceren met anderen visueel met behulp van uw systeem internetverbinding. schermresolutie van de webcam is 1280 x 1024 pixels en levert een heldere, bewegende of stilstaande beeld van jezelf of iemand zitten in de voorkant van de webcam. De webcam Acer Crystal Eye is boven het beeldscherm van uw computer in de behuizing.

bestek

van uw computer webcam Acer Crystal Eye is voorzien van een 1.3 megapixel Complementary Metal Oxide Semiconductor (CMOS) lens die nog steeds legt beelden en registreert video's. De webcam is te bereiken via Windows Verkenner door te klikken op "Start", "computer" en te klikken op het icoontje met de tekst "Acer Crystal Eye" De Acer Crystal Eye-webcam toepassing wordt gestart en toont een venster met wat er in de voorkant van de webcam -. U of de ruimte om je heen, als je niet in de voorkant van de camera.

Acer Video Conference Manager

Sommige Acer Aspire One computers zijn voorzien van Acer Video Conference Manager, waarmee u de coördinatie van een videovergadering met behulp van een derde partij webcam applicatie zoals Skype, Windows Live Messenger of een andere video-applicatie. Acer Video Conference Manager is in staat om het verzenden van een video via het internet op een schermresolutie van 640 x 480 pixels.

functies

De Acer Crystal Eye webcam applicatie bevat een gebruiksvriendelijke interface en een reeks van iconen om te selecteren wat u wilt vastleggen. Klik op het pictogram met een foto van een camera op een stilstaand opname van het beeld wordt weergegeven in het venster van de toepassing te nemen. Het stilstaande beeld wordt weergegeven in het paneel in het onderste gedeelte van het venster van de toepassing. Klik op het pictogram met een foto van een videocamera om te beginnen met het opnemen van een video van wat wordt weergegeven in het venster. Op het pictogram met een beeld van een prullenbak een of meer afbeeldingen of video in het onderste gedeelte van het venster van de toepassing te verwijderen.

Bestuurder

stuurprogramma van de webcam Acer Crystal Eye is al aanwezig in uw Acer netbook of laptop besturingssysteem. U hoeft geen zorgen te maken over het lokaliseren van de bestuurder op het internet of zorgen te maken over het laden van de driver voor het gebruik van de webcam. Uw Acer computer vraagt ​​u wanneer er een update beschikbaar is voor het stuurprogramma van de webcam. Acer brengt regelmatig updates voor stuurprogramma's en componenten die deel uitmaken van uw computer.

Share This Post