Index / Onderwijs / Renaissance Kinderactiviteiten

Share This Post

Onderwijs

Renaissance Kinderactiviteiten

Algemeen beschouwd als de periode 1400-1600 in Europa, de Renaissance begon een periode van uitvinding en innovatie die vandaag de dag nog steeds, volgens historici, zoals die in het Allentown Museum of Art (zie hieronder verwijzingen). Veel items di

Advertisement

Algemeen beschouwd als de periode 1400-1600 in Europa, de Renaissance begon een periode van uitvinding en innovatie die vandaag de dag nog steeds, volgens historici, zoals die in het Allentown Museum of Art (zie hieronder verwijzingen). Veel items die we gebruiken in het moderne leven hebben oorsprong in deze periode. Renaissance vooruitgang in kunst, literatuur, wetenschap en het dagelijks leven te bieden interessant en onderhoudend ideeën voor activiteiten voor kinderen.

Heeft u een mock Renaissance feest met kinderen. Hen in staat stellen om u te helpen het voedsel te bereiden of te laten werken aan kronen om te dragen, zijdepapier bloemwijnstokken voor de tafel of zelfs het maken van zelfgemaakte boter, terwijl je het menu, dat moet bestaan ​​uit items zoals kalkoen benen, worstjes, brood en boter te bereiden , kazen, squash, aardappelen en vers fruit.

Snijd poster boards in schilden en hebben kinderen hun eigen wapens. Leg uit dat de ontwerpen en kleuren op een wapen sommige familieleden betekenis zou moeten hebben. Gebruik acryl- of tempera verf om de wapens te versieren.

De praktijk van innovatie en uitvinding door het gebruik van recyclebare materialen tot een pretenderen mechanische uitvinding te creëren. Laat ze schetsen een idee voor een manier om een ​​baan beter te doen met behulp van een machine. Maak door lijmen of met kleefband recyclebare materialen zoals kartonnen kokers en andere afgedankte voorwerpen zoals paperclips of knoppen tegelijk. Verf de uitvindingen met verf aan een schrijven op de restjes u te bestrijken.

Maak dompelkaarsen met behulp van gesmolten was en wieken. Gebruik bijenwas en wieken om kaarsen te rollen. Voor een ander tafeldecoratie, maken bloemenkrans hoofd kransen van echte bloemen en wijnstokken. Als alternatief, maken ze van vloeipapier en pijp schoonmakers.

Weave garen of dunne stroken van doek om een ​​mat kleed of placemat maken. Gebruik van natuurlijke producten zoals riet of ander plantaardig materiaal om kleine manden vlechten. Gebruik stukjes doek, katoen vulling en garen lappenpoppen te maken. Versier ze met geborduurde gezichten als passend bij de leeftijd.

Maak pomanders en zakjes net als mensen in de Renaissance deden toen modern sanitair niet geuren had op afstand te houden. Stok kruidnagel in sinaasappels en bind lint rond de oranje als een hanger om een ​​pomander te maken. Bind kruidnagel en kaneel in kleine stukjes doek met lint om zakjes te maken.

Hoewel de verlichting van boeken in de middeleeuwen begon, bestonden ze nog steeds in de Renaissance ook. Maak verlichting boeken over de Renaissance met behulp van grote, decoratieve brieven aan de eerste woorden van de pagina te starten. Voeg decoratieve randen en beelden aan de randen van de pagina's.

Schilderen of tekenen jezelf of iemand die je kent om te kijken als Mona Lisa van Leonardo da Vinci. Gebruik een realistische stijl en een donker, beperkte palet.

Kunstenaars waren vaak ook wetenschappers tijdens de Renaissance. Maak wetenschappelijke schetsen over de natuur. Gebruik potlood of houtskool, uitgebreide detail en het etiket van de onderdelen van uw plant of dier.

Share This Post