Index / Huis / Remington Vermogen Hammer Instructions

Share This Post

Huis

Remington Vermogen Hammer Instructions

De Remington Vermogen Hammer Model 476 maakt gebruik van lage snelheid .22 kaliber cartridges om bevestigingsmiddelen in staal, beton en metselwerk rijden. De hamer is ontworpen om te werken met een .22 kaliber gekrompen Remington Powder Loads Type A

Advertisement

De Remington Vermogen Hammer Model 476 maakt gebruik van lage snelheid .22 kaliber cartridges om bevestigingsmiddelen in staal, beton en metselwerk rijden. De hamer is ontworpen om te werken met een .22 kaliber gekrompen Remington Powder Loads Type A. Het kan rijden Remington Macht Fasteners tot 2-1 / 2-inch lang. Penetratie in beton is tussen één inch en 1,25 inch. In staal, moet de bevestiger volledig doordringen van het materiaal, met aanbevolen stalen toepassingen in de 3/16-inch tot 5/16-inch bereik.

het laden

Steek de schroef in het uiteinde van de snuit van de Power Hammer, met de ronde metalen eerste kop. Blijf het bevestigingsmiddel duwen in de snuit tot het punt gelijk ligt met het einde van de snuit.

Open de kamer door naar voren te trekken op de snuit tot het zijn limiet bereikt.

Houd de snuit naar beneden en van u af. Plaats een Remington Powder Load van het juiste vermogen in de kamer.

Duw de ton naar beneden in de hamerhuis tot het stopt, en houd het daar.

vuren

Houd de snuit van de Power Hammer vlak tegen het oppervlak van de werkende materiaal op een hoek van 90 graden. Niet kantelen.

Houd de handgreep van de snuit met één hand en duw om de veer samen te drukken. De groef geëtst op het vat moeten aansluiten bij de groef van de behuizing voor de Power-Hammer correct werken.

Hit de slagpen aan de bovenkant van de hamer met een één-pond hamer met behulp van een sterke, harde klap. Als het Aan Hammer niet afgegaan, wacht dertig seconden, dan verwijdert u de Powder Load en herhaal de laad / afvuren procedure.

Verwijder het gereedschap uit het oppervlak van het materiaal na het bakken. Trek het vat spoed naar het verbruikte Powder Load uit te werpen.

Share This Post