Index / Fashion, Style & Personal Care / Remington Razor Problemen oplossen

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Remington Razor Problemen oplossen

Terwijl er niets boven het gevoel van een nauwe scheren met een goede scheermes, de meeste mensen hebben noch de tijd noch de neiging om dat veel moeite uit te oefenen op het scheren. Een Remington scheerapparaat krijg je een stevige scheren helemaal

Advertisement

Terwijl er niets boven het gevoel van een nauwe scheren met een goede scheermes, de meeste mensen hebben noch de tijd noch de neiging om dat veel moeite uit te oefenen op het scheren. Een Remington scheerapparaat krijg je een stevige scheren helemaal geven in een mum van tijd. Helaas, net als alle elektrische apparaten, uw Remington scheerapparaat kunnen problemen ondervinden. Het leren van een paar trucs het oplossen van problemen zal u helpen ervoor zorgen dat u nooit meer hoeft te gaan werken met twee dagen ter waarde van stoppels.

Veel voorkomende problemen

De meeste problemen met een Remington scheermes kan worden herleid tot twee belangrijke kwesties: ontladen of lege batterijen en vuil of versleten messen. Als Remington scheerapparaat lijkt goed gesneden, maar het lijkt te ontbreken de kracht nodig om de frees draaien, probeer de batterij oplossen. Als je scheermes heeft voldoende vermogen, maar is slecht snijden, dan is het probleem kan vuil in de kop assemblage of afgestompt cutters zijn.

batterij Problemen oplossen

Zorg ervoor dat uw Remington scheerapparaat volledig is opgeladen. Sluit uw scheermes in de AC-adapter en steek de adapter in een werkend stopcontact. Laat je scheermes rekening te brengen voor ten minste 24 uur. Het is een goed idee om Remington batterijen vervallen en volledig op te laden ze minstens drie keer om de batterijen volledig te conditioneren.

Als het volledig opladen van de batterijen niet helpt, kan het nodig zijn om ze volledig te vervangen. Helaas is de oplaadbare batterijen in een Remington scheerapparaat zijn permanent bevestigd, zodat je kunt ze niet zelf vervangen. Als u denkt dat de accu's zijn het probleem, moet u contact opnemen Remington Consumer Service en neem uw scheermes naar een erkend service center hen te hebben vervangen.

Cutter Problemen oplossen

Houd uw Remington scheerapparaat schoon goed werkt. Het reinigen van de buitenkant is zo simpel als het af te vegen met een vochtige doek. Je moet ook de koppen te reinigen door het verwijderen van de voorkant van het scheermes, het aanboren van het overtollige krullen en spoelen van het hoofd onder stromend water.

Als dat de fundamentele reiniging het probleem niet oplost, moet de messen grondig worden gereinigd. Het proces omvat alleen het verwijderen van het voorpaneel en het schrobben van de kotters met een borstel en een kleine hoeveelheid afwasmiddel. Zodra je dat hebt gedaan, spoel de messen in stromend water en monteer het scheermes.

Als volledig reinigen van de messen niet het probleem op te lossen, neemt u contact Remington hen te hebben vervangen door een erkende reparatiedienst.

Contact Remington

Als je niets hebt gedaan u helpt uw ​​Remington scheerapparaat vast te stellen, moet u contact opnemen met Remington Consumentenservice. Bel Remington op (800) 736-4648 of ga naar www.remington-products.com. Klik op "Consumer Service" en "Geautoriseerde Service Dealers" naar een reparatiecentrum in uw buurt te vinden.

Share This Post