Index / Sport en fitness / Remington 7400 Problemen

Share This Post

Sport en fitness

Remington 7400 Problemen

De Remington 7400 is een gas-aangedreven, automatisch geweer dat is vervaardigd 1981-2004 in een grote verscheidenheid van kalibers. Het geweer is een betrouwbaar model, maar de problemen doen zich in de automatische uitwerpen en herladen systeem. St

AdvertisementDe Remington 7400 is een gas-aangedreven, automatisch geweer dat is vervaardigd 1981-2004 in een grote verscheidenheid van kalibers. Het geweer is een betrouwbaar model, maar de problemen doen zich in de automatische uitwerpen en herladen systeem. Storingen in het systeem vereist een grondig onderzoek van de bewegende delen om het probleem te zoeken.

puin Jams

Jams typisch voorkomen in de Remington 7400, wanneer het pistool is niet goed onderhouden. Het automatische systeem worstelt om uit te werpen en herladen wanneer roest en vuil in de ejectie haven liggen. Roest en vuil zich ophopen van intensief gebruik en blootstelling aan vocht. Schoon en droog het pistool na elk gebruik om het vastlopen te voorkomen. Inspecteer de ejectie haven en tijdschrift assemblage voor roest en vuil voor elk gebruik en het reinigen van de metalen oppervlakken met een olie doek. solvent toe te voegen wanneer de roest niet veeg de metalen gezicht.

Beveiligingssysteem

De Remington 7400 heeft een ingebouwde beveiliging systeem. De knop veiligheid bevat een kleine sleuf die draait met een speciale sleutel. Het beveiligingssysteem is ingeschakeld en de trekker vergrendeld wanneer de kleine pijl wijst naar de witte stip. Het veiligheidssysteem wordt niet ingeschakeld wanneer de pijl wijst naar de rode stip. Controleer altijd het veiligheidssysteem voordat de opname en zet de pijl op de rode stip. Veel shooters nemen het veiligheidssysteem, slaan het pistool en vergeet de sleutel systeem. Het pistool zal niet schieten, tenzij de veiligheid wordt gedraaid naar de rode positie.

Magazine Klink

De Remington 7400 winkels rondes in een tijdschrift. Het blad wordt op zijn plaats gedrukt op de onderzijde van het vat en voor de trekkerbeugel. Het magazine plaatsing is duidelijk als de rechthoekige magazine is een perfecte pasvorm voor de rechthoekige opening op het geweer. Een grendel schakelt automatisch om het magazine zijn plaats te houden wanneer het blad in de opening wordt geduwd. Het systeem zal niet vangen en het tijdschrift rondes te laden, tenzij het goed is geïnstalleerd. Controleer het blad wanneer het geweer niet in slaagt om te herladen en duw het blad op zijn plaats om ervoor te zorgen de vergrendeling is ingeschakeld. De kwestie is gering en eenvoudig op te lossen door het toevoegen van de druk in een opwaartse beweging. Als het probleem aanhoudt, kan het slot vervangen.

Bewegende onderdelen

De bewegende onderdelen van het geweer zijn de meest waarschijnlijke plaatsen waar slijtage zal optreden. Trek de twee trekker plaat pinnen om toegang te krijgen tot de trekker monteren. Zoek de veer op de hamer en de actie veer die de actie buis bedekt. Controleer op onderbrekingen in de metaal en eventuele gebroken veren te vervangen. Schoon en olie de trigger assemblage, hamer en veren om het pistool te houden en storingen te voorkomen.

Share This Post