Index / Huisdieren / Remedy huis voor honden met astma

Share This Post

Huisdieren

Remedy huis voor honden met astma

Home remedies blijven groeien in populariteit. Dat geldt zelfs voor eigenaren van gezelschapsdieren, die op zoek zijn naar manieren om geld te besparen. Home remedies voor zoals astma bij honden kan helpen voorkomen of behandelen van het probleem, zo

Advertisement

Home remedies blijven groeien in populariteit. Dat geldt zelfs voor eigenaren van gezelschapsdieren, die op zoek zijn naar manieren om geld te besparen. Home remedies voor zoals astma bij honden kan helpen voorkomen of behandelen van het probleem, zonder de hoge kosten van naar de dierenarts. Door het volgen van een paar eenvoudige richtlijnen en het houden van een dicht oog op uw hond is het mogelijk zowel geld besparen en een zorgzame huisdier eigenaar.

Is My Dog astma?

Gevallen van astma bij honden veel zeldzamer dan bij katten. Astma zorgt ervoor dat uw huisdier ademhalingsproblemen als gevolg van een allergische reactie. Deze reactie veroorzaakt slijm op te vullen zijn luchtwegen. Deze reactie kan dodelijk zijn, maar het kan ook worden geregeld.

De belangrijkste aanwijzing dat uw hond astma kunnen hebben is hoesten of piepen. Astma kan ook leiden tot uw hond lusteloos handelen en uiteindelijk leiden tot gewichtsverlies.

Home Treatment

Preventieve maatregelen zijn onder meer:
• Vermijd roken in de buurt van de hond
• Houd de hond uit de buurt van vers gemaaid gras
• Houd de hond uit de buurt van beschimmelde plaatsen zoals kelders of zolders
• Vacuüm en stof regelmatig als de hond leeft binnenshuis
• Gebruik luchtbevochtigers of luchtreinigers in het huis

Effectieve kruiden, volgens Natural Dog astma Remedies website, kunnen bestaan ​​uit:
• Mullein en zoethout te helpen hoesten
• Echinacea en druif Oregon bijdragen aan de versterking van het immuunsysteem

ernstige aanvallen

Astma kan een ernstig probleem zijn en kan soms leiden tot ademhalingsproblemen en de dood. Als uw hond heeft een ernstige aanval, moet u onmiddellijk naar de dichtstbijzijnde dierenarts. Een dierenarts zal een groot aantal opties, afhankelijk van de aard en de ernst van de astma. Enkele behandelingen omvatten steroïden, bronchodilatoren en antihistaminica.

Share This Post