Index / Gezondheid / Remedies voor Oorpijn bij volwassenen

Share This Post

Gezondheid

Remedies voor Oorpijn bij volwassenen

Oorpijn zijn niet alleen een jeugd ziekte; zij voorkomen bij mensen van alle leeftijden. Niemand heeft tijd in hun drukke leven om te gaan met oorpijn of haar verschillende vervelend en onaangename symptomen. Volwassenen veel manieren te identificere

AdvertisementOorpijn zijn niet alleen een jeugd ziekte; zij voorkomen bij mensen van alle leeftijden. Niemand heeft tijd in hun drukke leven om te gaan met oorpijn of haar verschillende vervelend en onaangename symptomen. Volwassenen veel manieren te identificeren, behandelen en voorkomen oorpijn leren.

Functie

Otalgia is pijn in het oor. Oorpijn worden meestal veroorzaakt door een infectie van het oor maar omstandigheden in andere delen van het lichaam kan ook leiden tot de pijn, zoals tand of kaak problemen of verschillende kwalen zoals pijn of wervelkolom spijsverteringskanaal problemen.

Oorpijn zich in alle delen van het oor - de middelste en buitenste gedeelten en het bot achter het oor.

symptomen

Symptomen van een oorpijn zijn gevarieerd: pijn bij het slikken of kauwen of snuiten van de neus, een doffe pijn diep in de gehoorgang, prikkelbaarheid, slaapproblemen, oor gevoeligheid bij aanraking, koorts of een verlangen om te trekken of te trekken aan het oor.

Oorpijn kan optreden bij het afdalen van grote hoogte in een vliegtuig. Kauwgom of slikken zal meestal verlichten van de druk.

behandelingen

Als u vermoedt dat uw oorpijn is het gevolg van een trauma aan het oor, of zwemmen of baden en droogt niet goed je oren, dan kunt u de behandeling van de pijn met over-the-counter pijnstillers en oordruppels. Gebruik decongestiva als je allergieën vermoedt. Als de symptomen niet binnen 24 tot 48 uur verdwijnen, raadpleeg dan uw arts.

Uw arts kan het trommelvlies te onderzoeken en te controleren op tekenen van roodheid, zwelling of een infectie. Hij kan een van de vele orale antibiotica beschikbaar voor oorpijn voorschrijven. Steroïden of antibiotica oordruppels zijn ook beschikbaar.

het voorkomen

Om oorpijn te voorkomen, nooit een object plakken in je oor. Droog de gehoorgang grondig na je haar wassen of zwemmen; doe dit met behulp van een schone, zachte, droge doek. Roken is schadelijk voor je lichaam en kan omstandigheden die kunnen leiden tot oorontsteking verergeren.

Bedien uw allergieën. Steroïde neussprays kan helpen voorkomen dat oorontstekingen door het verminderen van de effecten van allergie triggers, met name voor seizoensgebonden allergieën.

Waarschuwing

Raadpleeg uw arts als u duizeligheid, hoofdpijn of zwelling rond het oor van de pijn ervaren. Zwakke gezichtsspieren of scherpe hevige pijnen zijn tekenen dat u onmiddellijk medische hulp nodig.

Als u een arts hebt gezien en uw symptomen niet beter na 24 tot 48 uur, of als ze verergeren, weer te zien uw arts. Onbehandelde oorpijn kan soms leiden tot gehoorverlies of scheuren van het trommelvlies.

Share This Post