Index / Huisdieren / Remedies voor de droge huid op een Laboratorium van de Chocolade

Share This Post

Huisdieren

Remedies voor de droge huid op een Laboratorium van de Chocolade

Labrador Retrievers kwam voor het eerst over in Newfoundland, waar de kabeljauw vissers gebruikt honden met een goede ophalen van het vermogen en waterdichte jassen in de lijnen en netten tot stand te brengen. Sommige van deze honden werden in 1800 i

Advertisement

Labrador Retrievers kwam voor het eerst over in Newfoundland, waar de kabeljauw vissers gebruikt honden met een goede ophalen van het vermogen en waterdichte jassen in de lijnen en netten tot stand te brengen. Sommige van deze honden werden in 1800 in Engeland gebracht. Men denkt de naam 'Labrador' werd aan deze honden door verwarring over de geografie van hun oorsprong. Labradors kan zwart, geel of chocoladebruin zijn. Labs zijn een zeer lage onderhoudskosten ras, maar individuele honden kunnen een droge huid problemen hebben.

Voedingstekorten

Uw chocolade lab kan droge, schilferende, jeukende huid hebben als gevolg van een gebrek aan voedingsstoffen in zijn voeding. De goedkoopste hondenvoer is niet altijd het beste voor uw hond. Het eten kan een gebrek aan kwalitatief hoogwaardige voedingsstoffen die uw hond nodig heeft voor een gezonde vacht. Denk aan het veranderen van uw hond eten een kwalitatief beter voedsel met Omega-3 en Omega-6 oliën.

Vervang altijd uw hond eten heel geleidelijk toevoegen van de nieuwe voeding aan de oude in grotere hoeveelheden over meerdere dagen om maagklachten te voorkomen. Als er nog steeds een droge huid problemen nadat u veranderd in een betere kwaliteit eten, overweeg dan het toevoegen van omega olie supplementen die kunnen worden gekocht bij uw lokale huisdier supermarkt.

Parasite Problemen

Een slechte vacht kan worden veroorzaakt door parasieten zoals teken, vlooien of mijten die schurft en droge huid veroorzaken. Er zijn effectieve medicijnen om deze plagen te elimineren. Deze voorwaarden zijn het best behandeld door uw dierenarts. Het kan nodig zijn om het dier meerdere malen behandelen om volledig te elimineren de gehele levenscyclus van de plaag. U kan ook nodig zijn voor de behandeling van uw huis om herbesmetting te voorkomen. Zelfs interne parasieten kan een droge, levenloos vacht veroorzaken. Uw dierenarts kan testen voor interne parasieten.

potentiële irriterende stoffen

Er zijn veel chemische stoffen in je omgeving die kunnen irriteren of droge huid van uw chocolade lab. Vloer of tapijt reinigen chemicaliën kan de huid irriteren. De shampoo die u gebruikt op uw hond kan erg hard en droog zijn. Indoor verwarming kan de huid van uw lab te drogen. Als uw chocolade lab beschikt over een droge huid, overwegen alle chemische stoffen die u in uw huis te gebruiken. U kunt veranderen om meer milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen of zachter shampoos.

allergieën

Sommige laboratoria hebben genetische huidproblemen in verband met allergieën. Deze zijn vooral dominant in zuidelijk Californië. Uw dierenarts kan het best adviseren u hoe u hoe om precies te weten wat de oorzaak van allergieën van uw lab en hoe het te behandelen. Antibiotica crèmes of steroïde medicatie nodig zijn.

Grooming Issues

Om een ​​droge huid te voorkomen, zorg ervoor dat uw hond wordt regelmatig verzorgd. Omdat jas een chocolade Lab is zo laag-onderhoud, zou je in de verleiding komen om te baden of vlooibeurten overslaan. Neem de tijd om de zorg voor uw chocolade lab jas. U kunt controleren op parasieten, zweren of haaruitval en behandeling krijgen voor een klein probleem voordat het een groter probleem.

Share This Post