Index / wettelijk / Rehabilitation Methoden van Reclassering

Share This Post

wettelijk

Rehabilitation Methoden van Reclassering

Reclassering wil overtreders te rehabiliteren en maken ze productieve leden van de samenleving. Als zodanig, reclassering afdelingen en personeel, gebruik van een verscheidenheid van de revalidatie methoden om de dader te voldoen aan zijn proeftijd v

AdvertisementReclassering wil overtreders te rehabiliteren en maken ze productieve leden van de samenleving. Als zodanig, reclassering afdelingen en personeel, gebruik van een verscheidenheid van de revalidatie methoden om de dader te voldoen aan zijn proeftijd voorwaarden te motiveren en te helpen voorkomen dat hij opnieuw beledigen. Reclassering over het algemeen passen deze methoden om de specifieke behoeften van de dader.

Behandeling

De meeste probationers komen naar de rechter met een of meer soorten van de benodigde begeleiding. Middelenmisbruik, ofwel alcohol of drugs, speelt een rol in vele misdaden. Ambulante of residentiële behandeling helpt de dader schoon en nuchter te worden, wat op zijn beurt helpt haar om een ​​gezagsgetrouwe levensstijl. Andere vormen van begeleiding stagiairs krijgen misschien woede management, huiselijk geweld, seksuele misdrijven, sociale vaardigheden of geestelijke gezondheid aan te pakken.

Onderwijs

Sommige daders moeten basisonderwijs of een beroepsopleiding klassen om te slagen in het leven. GED klassen kunnen jongeren geven een solide basis om verder te gaan studeren of te kwalificeren voor hen geschikte banen. Onderwijs kan gewoon de richting van een jeugdige of jong volwassene nodig heeft om hem te motiveren om zijn dromen na te streven en een misdaad-vrij leven te bieden.

Vrijwilligerswerk Hours

Voor sommige delicten, met name drugsdelicten, provinciale wetgeving mandaten van de proef te voltooien een bepaald aantal uren taakstraf. Deze vrijwilliger uur bieden de dader een manier om terug te geven aan de gemeenschap. In sommige gevallen kan het individu worden toegestaan ​​om het bureau waar ze wil dienen kiezen. Wel moet de reclasseringswerker het agentschap te keuren eerste, en vaak leidt de dader naar een vooraf bepaalde locatie.

sterkere Sancties

Strengere sancties kan ook dienen als revalidatie methoden in sommige situaties, met name wanneer het doel is om de dader uit de gevangenis te houden. Intensieve proeftijd, als een thuis arrestatie programma biedt strenge regels en grenzen die de dader moet volgen, met een avondklok en strenge eisen. Schok opsluiting, een soort van militaire stijl boot camp, biedt jong volwassenen met discipline en een sterke wake-up call. Korte gevangenisstraffen, variërend van een tot zes maanden, kan de overtreder genoeg van een voorproefje van bewaring aan hem te motiveren om te voldoen aan zijn proef eisen en te voltooien zijn subsidie ​​succes te geven.

Share This Post