Index / Reizen / Regels voor Thousand Trails

Share This Post

Reizen

Regels voor Thousand Trails

Thousand Trails is een camping ledenorganisatie die werkt enigszins als een hotel of appartement timeshare. Leden kopen passen die hen in staat stellen een aantal gratis nachten kamperen per jaar in een van de Duizend Trail camping resorts in hun pas

AdvertisementThousand Trails is een camping ledenorganisatie die werkt enigszins als een hotel of appartement timeshare. Leden kopen passen die hen in staat stellen een aantal gratis nachten kamperen per jaar in een van de Duizend Trail camping resorts in hun pas grondgebied. Er zijn in totaal 81 resorts in het Thousand Trails systeem, allemaal kunnen campers uit de kleine pop-up kampeerders naar de bus tegemoet sized Class-A rigs. Zoals met de meeste camping lidmaatschappen, zijn er regels en voorschriften.

Zone Pass aanschaffen

Thousand Trails campings zijn onderverdeeld in vier geografische regio's, de Northwest, Southwest, Noordoost en Zuidoost. Klanten hebben de mogelijkheid om een ​​pas te kopen voor één zone, zowel de westelijke zones, zowel oostelijke zones of voor alle vier zones. Naast de jaarlijkse contributie, wordt er een inschrijvingsgeld in rekening gebracht voor het eerste jaar. Het inschrijvingsgeld bedrag is gebaseerd op het aantal door u geselecteerde zones. Wanneer de pas wordt vernieuwd, wordt alleen de jaarlijkse contributie in rekening gebracht, tenzij u het aantal zones uw pas dekt verhogen.

Thousand Trails LP

2325 Highway 90

Gautier, MS 39553

800-388-7788

1000trails.com

Camping Privileges

De leden worden toegewezen 30 nachten van vrij kamperen in een van de Thousand Trails campings gedekt door uw Zone Parking Pass. Extra nachten betalen een kleine service fee. De leden kunnen de hoogte blijven van 14 opeenvolgende nachten in één camping op basis van beschikbaarheid. Reserveren wordt aangeraden, vooral voor een langer verblijf en tijdens de vakantieperiodes. Houd er rekening mee dat, hoewel de camping is gratis met het lidmaatschap (eerste 30 dagen), last-minute annuleringen of no shows in rekening gebracht annuleringskosten. Kampeerders die verblijven in een Thousand Trails camping voor meer dan vier opeenvolgende nachten moet minstens een week wachten voordat het kamperen in een ander resort in de keten.

Niet-overdraagbare Pass

De Zone Parking Pass is niet overdraagbaar. De pas omvat de koper, de echtgenoot indien getrouwd en maximaal twee ongehuwde kinderen van 23 en onder die ten laste zijn van de koper. Als de pas is gekocht door een echtpaar, de langstlevende echtgenoot erft de pass. De gasten kunnen kamperen met de leden, maar moeten worden geregistreerd bij het kamp kantoor. Als 's nachts de gasten een lid afzonderlijk aankomen in hun eigen auto, is er een extra vergoeding. Die vergoeding wordt door de individuele camping in te stellen. Als iedereen komt in dezelfde RV, het verblijf van de gasten is gratis.

lidmaatschap Annulering

Zone Park Passes worden elk jaar automatisch verlengd en ten laste van credit card van het lid. Als u het lidmaatschap opzeggen, moet Thousand Trails worden geboden bij het schrijven van ten minste 60 dagen vóór de vervaldag. Evenzo kan Thousand Trails uw pas bij de jaarlijkse vervaldatum annuleren door kan u een schriftelijke kennisgeving.

ref 1, ook gebruikt Kies uw zones doos en FAQ en ref 2)

Share This Post