Index / Reizen / Redenen waarom een ​​paspoort zou worden ontzegd

Share This Post

Reizen

Redenen waarom een ​​paspoort zou worden ontzegd

Vinden dat uw paspoort aanvraag is geweigerd kan worden ondraaglijk. Het kennen van de meest voorkomende redenen waarom paspoorten worden geweigerd kan u helpen hik in het sollicitatieproces te vermijden. Missende documenten Triple-check dat alle ben

AdvertisementVinden dat uw paspoort aanvraag is geweigerd kan worden ondraaglijk. Het kennen van de meest voorkomende redenen waarom paspoorten worden geweigerd kan u helpen hik in het sollicitatieproces te vermijden.

Missende documenten

Triple-check dat alle benodigde documenten samen met uw paspoort aanvraag worden ingediend. De meest voorkomende reden voor een paspoort wordt ontzegd wordt ontbrekende documenten.

onleesbare Fotokopieën

Wanneer fotokopieën van de vereiste documenten, zorg ervoor dat ze leesbaar en kijken zo dicht mogelijk bij het origineel mogelijk te maken. Indien de documenten te donker, of als zelfs het kleinste stukje van de kopie vervormd is, kan dit leiden tot een ontkenning van uw aanvraag.

uitstaande Warrants

Het paspoort applicatie proces vereist een antecedentenonderzoek dat de identiteit en de criminele geschiedenis zal controleren. Als een uitstekende crimineel arrestatiebevel wordt gevonden, wordt uw aanvraag worden geweigerd.

misdrijven

Sommige misdrijven te voorkomen dat internationale reizen. Als een toepasselijke misdrijf is te vinden op uw record in de achtergrond te controleren proces zal uw aanvraag voor een paspoort worden geweigerd.

Back Child Support

Als je terugkijkt alimentatie verschuldigd of achter op uw kind te ondersteunen betalingen van meer dan $ 2500, zal uw aanvraag worden geweigerd. Breng uw kind te ondersteunen geval de status van de huidige, en u komt in aanmerking om een ​​paspoort te ontvangen.

achterstallige belastingen

U kunt ook worden geweigerd een paspoort als je bekend is dat ze met een betalingsachterstand op uw federale inkomstenbelasting. Zorg ervoor dat uw belastingaangiften correct en up-to-date zijn voordat u een aanvraag voor een paspoort.

Share This Post