Index / Onderwijs / Redenen Student Athletes Should Have a C Gemiddelde

Share This Post

Onderwijs

Redenen Student Athletes Should Have a C Gemiddelde

High school districten in de Verenigde Staten op te leggen minimum GPA vereisten voor sporters; echter geen nationale norm bestaat. Dit geldt niet voor studenten die willen concurreren op de universiteit. Met ingang van 2016 de NCAA stijgt de middelb

AdvertisementHigh school districten in de Verenigde Staten op te leggen minimum GPA vereisten voor sporters; echter geen nationale norm bestaat. Dit geldt niet voor studenten die willen concurreren op de universiteit. Met ingang van 2016 de NCAA stijgt de middelbare school GPA in aanmerking te komen naar de universiteit te sporten. Deze wijziging erkent dat atleten zijn eerst en vooral studenten die behoefte hebben aan verkoopbare vaardigheden te verwerven voor het afstuderen. Slechts een minuscuul aantal college atleten - en .0000625 procent van de middelbare school atleten - maken het naar het professionele niveau. Bovendien, omdat student atleten dienen als rolmodel voor de grotere studentenpopulatie, ze moeten worden gehouden om academische standaarden.

Weinig College Atleten

Slechts 7,6 procent van de middelbare school atleten spelen college sporten, volgens ScholarshipStats. Percentages variëren per sport, met 11,7 procent van de ijshockeyspelers en 11,2 procent van de honkbalspelers maken van de overgang van de middelbare school naar de universiteit, maar slechts 3,3 procent van de worstelaars, 5,9 procent van de basketballers en 7,8 procent van de voetballers. De NCAA meldt dat slechts twee procent van de middelbare school atleten worden toegekend beurzen om te concurreren op het college-niveau.

NCAA Regels

Student atleten die willen concurreren op de universiteit worden gehouden om een ​​hogere GPA eisen. Met ingang van 2016 NCAA zal vereisen middelbare school atleten om een ​​2,3 GPA hebben, ten opzichte van een 2,0 GPA, om te concurreren in Division I of II hogescholen. Geen minimum nationale GPA norm bestaat in Division III; hoewel NCAA bepaalt dat "student-atleten in die afdeling moet in goede academische reputatie en bevredigende vooruitgang in de richting van een graad zoals bepaald door de instelling."

Rolmodellen

Middelbare school en universiteit atleten dienen als rolmodel voor studenten instanties en moeten worden gehouden om de kwaliteit academische standaarden. Het toestaan ​​van niet of bijna niet studenten om te concurreren moedigt het bericht dat de student atleten niet nodig om academisch te bereiken. Het doel van het secundair en hoger onderwijs is om studenten voor hun toekomst voor te bereiden; de beste manier om dit te doen is door te zorgen voor een succesvolle wetenschappelijke carrière.

Voorbereidingen voor het Leven

Van alle college atleten, slechts 1 procent gaan professionele, volgens USA Today. Zonder een back-up plan, zoals academische voorbereiding in één of meer disciplines, college atleten strijden om vruchtbaar en zinvol werk te vinden. strengere eisen van de NCAA's voor de middelbare school GPAs college spelers erkennen dat atleten nodig hebben om een ​​fundament te bouwen voor haalbare carrière, terwijl ze op de middelbare school.

Share This Post