Index / wettelijk / Redenen om een ​​Judgement Verlaat

Share This Post

wettelijk

Redenen om een ​​Judgement Verlaat

In een motie om een ​​uitspraak te ontruimen, wordt de rechter gevraagd om zijn eerdere uitspraak in een rechtszaak in te trekken. Een motie om te ontruimen is geen beroep, want het blijft in dezelfde gerecht dat de beslissing maakt, terwijl het bero

AdvertisementIn een motie om een ​​uitspraak te ontruimen, wordt de rechter gevraagd om zijn eerdere uitspraak in een rechtszaak in te trekken. Een motie om te ontruimen is geen beroep, want het blijft in dezelfde gerecht dat de beslissing maakt, terwijl het beroep gaat bij een hogere rechtbank. Hoewel het zelden wordt toegekend, zijn er verschillende redenen een motie om te ontruimen wordt verleend, met inbegrip van kwesties met een opzegtermijn, rechtspraak en wettelijke of regelgevende kwesties.

kennisgeving

Als u niet ontvangen aankondiging van de rechtszaak of een hoorzitting dat is een onderdeel van een rechtszaak, heb je een geldige reden om een ​​motie om een ​​oordeel te ontruimen bestand. Een gebrek aan kennisgeving te bewijzen, moet je door de rechter records en zoeken naar een verklaring van de dienst die u het papierwerk werden geserveerd. File uw bericht met welke reden zou je niet de rechtszaak hebben verloren als je had een goede kennis zijn gesteld, waaronder een gebrek aan bewijs.

Jurisdictie

Rechtbanken en advocaten hebben specifieke bevoegdheid beperkingen. Bevoegdheid is de bevoegdheid gegeven aan rechtspersonen, waaronder advocaten, rechters en politieke leiders. Deze bevoegdheid wordt gebruikt om te betrekken of toedienen van de rechter in een bepaald gebied van de wet of de fysieke omgeving, dat wil zeggen de staat of provincie. Als het advocatenkantoor wettelijk niet is toegestaan ​​om de wet te oefenen in de specifieke fysieke plaats of gebied van de wet, heb je een geldige beweging te verlaten.

Legal and Regulatory

Als een deel van de rechtszaak niet voldoen aan de huidige wetgeving en de statuten van het hof proces, kan een motie om verlaten te worden ingediend. Rechtbanken kunnen geen lokale of speciale rechtbank regels overtreden en de rechter is niet toegestaan ​​om partijdigheid te hebben. Geen enkele staat de openbare orde wetten worden overtreden. De rechter kan niet betrokken bij omkoping zijn. Geen enkele partij of een deel van de rechtszaak, waaronder advocaten, rechters of de rechter zelf, kunnen worden betrokken bij fraude. Elke overtreding van een eerlijk proces kan worden onderworpen aan een motie om te ontruimen.

Onderwerp

Als de petitie is defect of er is geen verzoekschrift ingediend, is dit een geldige reden voor een uitspraak leegte. Als de klacht de actie tegen de partij niet te schetsen die de klacht indient, kan het vonnis worden omgedraaid. Als de op de uitspraak wet vaag is, kan het vonnis nietig door middel van een motie om verlaten te zijn.

Share This Post